Semn divin!? Ce a apărut pe cer, imediat după moartea Reginei Elisabeta a II-a

Semn divin!? Ce a apărut pe cer, imediat după moartea Reginei Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a a murit la vârsta de 96 de ani, la Castelul Balmoral din Scoția.

Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață la vârsta de 96 de ani, în data de 8 septembrie 2022. Suverana britanică a murit la Castelul Balmoral din Scoția. Imediat după anunțul decesului celei mai longevive regine a Marii Britanii, două curcubeie au apărut pe cer. În anumit culturi, curcubeul reprezintă un simbol al transformării și al speranței. Acest fenomen optic și meteorologic apare în urma dispersiei și reflexiei luminii solare în picăturile de ploaie, însă, pentru anumite popoare, fenomenul ia aliură de semn divin.

Deși este un fenomen meteorologic, curcubeul poate căpăta o anumită simbolistică în unele dintre culturi. Acesta poate reprezenta speranța în divinitate, transformarea, dar și legământul dintre Cer și Pământ. „Zâmbetul lui Dumnezeu din spatele lacrimilor cerului”, denumit în acest mod curcubeul, poate fi considerat un semn divin. Cu alte cuvinte, în momentele negre, de tristețe, are menirea de a aduce un strop de culoare.

Regina Elisabeta se afla sub supraveghere medicală, după ce medicii săi au devenit îngrijorați cu privire la starea de sănătate a suveranei, scrie BBC, potrivit cancan.ro.

„După o evaluare mai amănunțită în această dimineață, medicii Reginei sunt îngrijorați cu privire la sănătatea majestății sale, și au recomandat ca ea să rămână sub supraveghere medicală”, a transmis Casa Regală într-un comunicat oficial.

 

Comenteaza