Putin, înlocuit?! A explodat bomba în Rusia

Putin, înlocuit?! A explodat bomba în Rusia

Ilya Ponomarev, fost deputat rus, susține că Vladimir Putin va fi îndepărtat rapid de la conducerea Rusiei.

Într-un interviu acordat postului de televiziune France24, acesta a spus că armata rusă va pierde războiul actual, iar eșecul militar îl va afecta grav pe Vladimir Putin.

„Niciun dictator care a pierdut un război nu poate rămâne la putere”, a explicat Ilya Ponomarev.

Acesta susține că o schimbare a regimului politic din Rusia poate avea loc fie prin revolta populației ruse, fie printr-o lovitură de stat orchestrată de cercul restrâns al lui Vladimir Putin.

 
Potrivit spuselor sale, acum, Vladimir Putin vrea să obțină o victorie minimală prin anexarea sudului și estului Ucrainei pentru a-și salva imaginea publică. Ilya Ponomarev susține că eșecurile militare din Kiev demonstrează incompetența armatei ruse.

De asemenea, acesta a explicat că există posibilitatea ca, pe măsură ce soldații ruși se retrag din orașele ucrainene, să apară dovezi ale crimelor de război, așa cum s-a întâmplat în Bucea și în Borodyanka.

Ilya Ponomarev a fost membru al Dumei de Stat din Rusia. În 2014, acesta a fost singurul politician rus care a votat împotriva anexării Peninsulei Crimeea. După aceea, el a fost victima unei campanii extinse de defăimare, fiind nevoit să fugă din Rusia în 2016, refugiindu-se în Ucraina. În prezent, Ilya Ponomarev susține armata ucraineană, luptând împotriva invadatorilor ruși.

Deși președintele rus continuă conflictul militar din Ucraina, poporul rus este conștient de agresiunile ilegale ale armatei ruse, iar majoritatea oamenilor susțin acum armata ucraineană, potrivit capital.ro.

 

Etichete
Comenteaza