Putin, devastat! Liderul de la Kremlin a primit o mare lovitură

Putin, devastat! Liderul de la Kremlin a primit o mare lovitură

Vladimir Putin nu mai are niciun sprijin din partea celorlalte state, potrivit lui Volodomir Zelenski.

Președinte Ucrainei este mândru de modul în care luptă poporul său și salută pierderile pe care le-a provocat, până acum, inamicului.

În a 19-a zi a conflictului dintre Ucraina și Rusia, Volomir Zelenski a atras atenția că Vladimir Putin este conștient că îi va fi extrem de greu să câștige războiul, motiv pentru care nu mai știe unde să caute ajutor. Liderul de la Kiev a făcut aceste afirmații înaintea celei de-a patra runde de negocieri care au fost amânate pentru marți.

În cadrul unei înregistrări, Volodomiz Zelenski i-a catalogat pe ruși ca fiind “patetici”, din moment ce nu sunt în stare să cucerească Ucraina în condițiile în care s-au pregătit pentru acest război timp de un deceniu.

“Este a 19-a zi a rezistenței noastre. Forțele Armate Ucrainene sunt puternice și creative. Provocăm atâtea pierderi inamicului, încât acesta nu știe unde să găsească rezerve, unde să găsească ajutor, ajutor pentru ei, pentru invadatori. Este patetic.

Dar noi nu avem timp să ne relaxăm. Rusia s-a pregătit pentru acest război de decade. Au adunat resurse militare semnificative pentru cucerirea vecinilor și pentru distrugerea Ucrainei și a Europei pe care o știm și pe care o prețuim.

Din acest motiv, noi trebuie să rămânem puternici și să luptăm ca să câștigăm pacea pe care ucrainenii o merită, o pace onestă cu garanții de securitate pentru statul nostru și poporul nostru, care va fi pusă pe hârtie”, a spus președintele Ucrainei, Volodomiz Zelenski.

Au trecut 19 zile de când există un conflict armat în Ucraina. Volodimir Zelenski, liderul ucrainean, a părăsit reședința oficială și s-a îndreptat către un spital din Kiev, pentru a-i vizita pe soldații răniți. Este prima oară de la izbucnirea războiului între Rusia și Ucraina când președintele a plecat din reședința sa oficială, notează stirileprotv.ro.

“Președintele Zelenski i-a vizitat pe soldații ucraineni răniți, într-unul dintre spitalele din Kiev. Împreună spre victorie”, se arată în mesajul postat pe Twitter de UATV, potrivit cancan.ro.

Într-un video se aude cum liderul ucrainean spune: “Însănătoşire grabnică. Vă doresc putere. Sunteţi grozavi!”.

Comenteaza