Pregătiri la graniţa cu România! Vladimir Putin a dat ordinul de atac

Pregătiri la graniţa cu România! Vladimir Putin a dat ordinul de atac

A fost pornită iar alerta în Transnistria, regiunea separatistă a Republicii Moldova care este vizată de Rusia, în războiul din Ucraina.

Este nivel „roșu” de amenințare teroristă în Transnistria. Ministerul de Interne de la Tiraspol anunţă două noi încercări de atentat

În această regiune, a introdus un nivel „roșu” de amenințare teroristă. Vineri dimineaţă, ar fi fost oprite încercările de a incendia un depozit de petrol, dar şi un Comisariatul Militar din Tiraspol, anunţă aşa-zisul Ministerul de Interne din regiunea separatistă.

Totul s-ar fi întâmplat în jurul orelor 04:00.

Raportul oficial indică faptul că o maşină s-ar fi oprit în apropierea unui depozit de petrol al unei întreprinderi, iar un bărbat necunoscut ar fi aruncat un cocktail Molotov în direcţia depozitului.

„Aproximativ o jumătate de oră mai târziu, două cocktailuri Molotov au fost aruncate în clădirea biroului militar de recrutare. Unul de la impact a zburat pe trotuar, al doilea s-a blocat în grila ferestrei. Aprinderea a fost stinsă imediat de securitate. Nu există pagube și vătămări la ambele unități”, a indicat, într-un comunicat, Ministerul transnistrean de Interne.

„Se știe că mașina străină era cu plăcuțe de înmatriculare străine, planul de interceptare a fost anunțat în Transnistria, se iau măsuri pentru stabilirea locației mașinii”, se mai arată în raportul oficial.

Măsurile de securitate au fost sporite în Transnistria după aceste noi incidente şi au fost instalate mai multe blocaje rutiere, potrivit capital.ro.

Comenteaza