PARADOXAL. Doi părinți nigerieni au adus pe lume o fetiță blondă. Cum s-a întâmplat asta

PARADOXAL. Doi părinți nigerieni au adus pe lume o fetiță blondă. Cum s-a întâmplat asta

Acum 10 ani doi soți de origine nigeriană au adus pe lume o fetiță blondă cu ochi albaștri.

Părinții cu pielea închisă la culoare au născut un bebeluș cu pielea albă.

Angela și Ben abia așteptau să apară al treilea copil. Când s-a născut bebelușul lor mult așteptat, părinții au încremenit surprinși. Fetița avea pielea albă.

 
Fata a fost numită Nmachi, dar între ei este numită ,,înger”. Părinții ei au locuit mult timp în Nigeria, dar apoi au decis să-și schimbe locul de reședință și s-au mutat în Anglia.

Pielea albă a fetiței a indicat faptul că s-a produs o mutație la nivel genetic, care a cauzat albinismul. Universitatea Oxford a făcut o analiză ADN a părinților și a fiicei lor.

Oamenii de știință au efectuat o serie de studii. Astfel, a fost posibil să se stabilească că s-a născut un copil albino. Nmachi nu are nici un pigment care să îi determine culoarea pielii, a ochilor și a părului. Nu există sinteză de melanină. Fetița va rămâne pentru totdeauna ,,un înger alb”, așa cum toată lumea o numește.

Profesorul a spus că atunci când Nmachi va deveni mamă, își va transmite genele. Prin urmare, copiii cu pielea albă se pot naște în familia ei. În acest caz, nu este deloc necesar ca copilul să se nască în prima sau a doua generație. Acest lucru se poate întâmpla de-a lungul mai multor generații.

Fetița este absolut sănătoasă. Singurul lucru care poate fi dificil este acceptarea ei de către colegii negri, potrivit unica.md

Comenteaza