O tânără și-a ucis fiica de trei ani, după ce i-a întrerupt partida de amor. Mama criminală a mărturisit totul pe Tik Tok

O tânără și-a ucis fiica de trei ani, după ce i-a întrerupt partida de amor. Mama criminală a mărturisit totul pe Tik Tok
| Foto: observatornews.ro

 O tânără și-a ucis fiica de 3 ani după ce aceasta i-ar fi întrerupt partida de amor alături de concubinul său. Femeia a fost condamnată la 15 ani de închisoare. 

Tot ea a fost cuprinsă de remuşcări la o lună după crimă şi a postat un video pe TikTok în memoria fiicei sale.

Micuţa Kaylee-Jayde Priest a fost găsită moartă cu răni în piept şi în stomac în luna august a anului trecut.

Mama sa, Nicola Priest, 23 de ani, şi iubitul său de atunci, Callum Redfern, au ucis-o pe copilă pentru că le-a întrerupt o partidă de amor, după cum s-a aflat în timpul audierilor.

Priest a mai primit o pedeaspă simultană de trei ani pentru comportament abuziv asupra copilului.

În video postat pe TikTok la o lună după ce a ucis-o pe fetiţa de trei ani, mama îşi ţine capul în palme şi pare să plângă. În plus, recită versurile melodiei care se aude pe fundal: „Îmi pare rău mămico și tăticule. Știu că am greşit rău. Ar fi trebuit să fac, ar fi trebuit să fac mai bine”.

Priest priveşte şi în depărtare, ceea ce pare să fie o formă de scuze pentru copilul pe care l-a ucis cu bestialitate.

Ultimele imagini din viaţa copilei surprinse de camerele de supraveghere ale blocului o arată alături de mama sa care o tratează cu indiferenţă şi nepăsare, în timp ce fetiţa îi căuta cu disperare privirea, potrivit observatornews.ro.

 

Etichete
Comenteaza