O tânără româncă a fot găsită moartă, goală și cu o tăietură la gât, în casa ei din Italia

O tânără româncă a fot găsită moartă, goală și cu o tăietură la gât, în casa ei din Italia

O româncă de 32 de ani a fost găsită moartă, goală și cu o tăietură la gât, în apartamentul ei din localitatea Aosta, Italia. Criminaliștii au dezvpluit primele ipoteze ale anchetei.

Victima, Elena Șerban, doar ce se mutase în Aosta după ce locuise împreună cu familia la Lucca, în provincia Toscana. Elena fusese înainte barman, dar momentan rămăsese fără niciun loc de muncă, scrie Ziare.com.

Duminică, sora victimei a anunțat Politia după ce a văzut că Elena nu-i răspunde la telefon și nici măcar pe rețelele de socializare. S-a urcat apoi în mașină și a ajuns la Aosta.

Ajunsa la fața locului, tânără a avut un șoc când și-a văzut sora moarta, într-o baltă de sânge, în baia apartamentului. Elena Șerban avea o singura tăietură la gât, iar anchetatorii au concluzionat că a fost prinsă și tăiată de la spate, probabil când încercă să se refugieze.

În schimb, nu au fost descoperite urme care să trădeze o luptă între victimă și agresor, de unde și ideea că tânără l-ar fi cunoscut pe ucigaș și ar fi avut încredere în acesta, dar a fost luata prin surprindere și atacată. La Repubblica scrie că nu este exclus că aceasta crima să reprezintă o răfuială în lumea escortelor, însă informațiile sunt mai degrabă contradictorii în acest moment.

Presa din Italia scrie că cel mai probabil, Elena ar fi primit vizita unei cunoștințe, au stat de vorbă, dar la un moment dat agresorul s-a năpustit asupra ei. Acum, anchetatorii vor să vadă cu cine a vorbit tânără în ultimele zile pentru a face un cerc al suspecților, potrivit alephnews.ro.

Comenteaza