O mamă şi-a ucis şi îndesat fiul de 3 ani într-o valiză: "Monstrului i se va da o nouă şansă"

O mamă şi-a ucis şi îndesat fiul de 3 ani într-o valiză: "Monstrului i se va da o nouă şansă"
| Foto: observatornews.ro

Femeia care şi-a ucis fiul de doar trei anişori apoi i-a ascuns trupul într-o servietă pentru ascunde urmele, a fost eliberată din închisoare după ce a executat doar şapte ani de pedeapsă.
 

Rosdeep Adekoya, în vârstă de 41 de ani, şi-a omorât în bătaie băieţelul de trei ani, Mikaeel Kular, apoi i-a îndesat trupul neînsufleţit într-o valiză, în Kirkcaldy.

A fost condamnată la 11 ani de închisoare, după ce medicii legişti au concluzionat că micuţul a murit din cauza rănilor interne agonizante pe care le-a suferit în timpul teribilului atac din casa familiei, în Drylaw, Edinburgh.

Sursele au dezvăluit că mama ucigașă a învățat să fie un prizonier model pentru a se asigura că va ieşi devreme din închisoare. Planul a funcţionat, iar în cele din urmă a fost eliberată de Cornton Vale vineri, după doar șapte ani de închisoare.

„A făcut tot ce a putut pentru a dovedi că este un prizonier model - și a funcționat. Dar șapte ani sunt o palmă peste faţă. Este rușinos” a menţionat o sursă, potrivit observatornews.ro.

În timpul încarcerării la închisoarea din Stirlingshire, femeia a fost vizitată de rude, dar niciun apropiat al familiei nu a dorit să comenteze eliberarea ei.

„Unii prizonieri sunt bucuroşi să o vadă eliberată, dar mulți sunt supărați că a ieșit atât de curând” a declarat un fost deţinut.

„Sunt dezgustată să aud că monstrului i se va da o nouă şansă la viață după ce a încheiat pe nedrept viaţa fiului său” a spus şi Simone Evelyn, în vârstă de 33 de ani, care trăiește la câțiva metri de locul unde a fost ucis Mikaeel.

Comenteaza