O mamă de 39 de ani, sănătoasă, a murit la patru zile după ce a primit a doua doză de vaccin anti-Covid

O mamă de 39 de ani, sănătoasă, a murit la patru zile după ce a primit a doua doză de vaccin anti-Covid
| Foto: alephnews.ro

O femeie în vârstă de 39 de ani din Utah, fără probleme de sănătate cunoscute, a murit la patru zile după ce a primit a doua doză de vaccin anti-Covid de la Moderna.

Kassidi Kurill din Ogden a decedat în 5 februarie, potrivit unui raport 2News publicat săptămâna aceasta, bazat pe sistemul de raportare a efectelor adverse ale vaccinului de la Centers for Disease Control.

„Era aparent sănătoasă”, a declarat pentru Fox News, tatăl lui Kurill, Alfred Hawley.

Kurill a primit a doua doză de vaccin pe 1 februarie și a început să se plângă a doua zi de dureri de cap, greață și imposibilitatea de a urina în ciuda consumului de lichide.

Pe 4 februarie femeia a mers la spital spunând că se simte foarte rău.

„Spunea că inima îi bate rapid și că trebuie să ajungă la urgențe. I-au făcut un test de sânge, ulterior medicii mi-au spus că ficatul ei nu mai funcționează”, a povestit tatăl, potrivit alephnews.ro.

Cei dragi au organizat o campanie de strângere fonduri pe GoFundMe pentru a sprijini fiica lui Kurill, Emilia, în vârstă de nouă ani.

Familia speră că o autopsie le va oferi răspunsuri despre moartea subită a femeii.

În același timp, tatăl lui Kassidi spune că spera că experiența fiicei sale nu îi va descuraja pe alții să se vaccineze.

Dar, el i-a îndemnat pe toți cei care se confruntă cu simptome după vaccin să le ia în serios.

„Dacă ai o reacție la acesta, nu o ignora. Fiți atenți. Dacă persistă mai mult de o zi, ar trebui să mergi la un medic. Și asigurați-vă că nu sunteți altul dintr-un milion.”, spune el.

Comenteaza