O mamă a 5 copii a fost ucisă într-un parc și aruncată în lac. Anchetatorii încearcă să găsească suspectul

O mamă a 5 copii a fost ucisă într-un parc și aruncată în lac. Anchetatorii încearcă să găsească suspectul

Trupul unei mame a 5 copii a fost găsit într-un part din Anglia. Anchetatorii spun că este vorba de o crimă iar primul suspect a fost deja reținut. 

Este vorba de un bărbat de 46 de ani.

Egle Vengaliene, 35 de ani, a fost descoperită în apă în Brandon Country Park, din Suffolk, în cursul zilei de vineri. Tânăra venise în Anglia din Lituania, iar o prietenă a deschis o campanie de finanţare pe Facebook pentru a strânge bani ca rămăşiţele sale să fie trimise acasă.

Amica o descrie pe Egle ca fiind o “fiică şi o soră iubită”, amintind că sunt „cinci copii rămaşi fără mamă”, ca urmare a tragediei. Era o “mamă bună” şi „o femeie drăguţă”. Cele două prietene se aflau în Anglia de şapte ani şi amândouă vin din Rokiškis, Lituania.

„Ne exprimăm condoleanţele familiei pentru pierderea fiicei şi iubitei surori Egle în Anglia. Cinci copii au rămas fără mama lor. Este greu să îţi găseşti cuvintele pentru o astfel de situaţie. Toată puterea, speranţa şi credinţa pentru familia şi cei dragi. Şi le cerem tuturor lituanienilor ajutorul pentru a putea transporta corpul său în Lituania”, se arată în mesajul postat pe Facebook.

Cazul este tratat ca un incident izolat şi nu ca o ameninţare asupra comunităţii. Oamenii legii cer sprijinul şi celor care au fost martori sau au văzut-o pe tânăra mămică intrând în parc, potrivit observatornews.ro.


 

Etichete
Comenteaza