O fetiță de 8 ani, torturată de mama sa. Femeia de 24 de ani a ținut-o legată, fără apă și mâncare

O fetiță de 8 ani, torturată de mama sa. Femeia de 24 de ani a ținut-o legată, fără apă și mâncare
| Foto: unica.md

O femeie de 24 de ani a vrut să-și omoare fiica de doar 8 ani, pe care a ținut-o legată de mâini și picioare, fără apă şi mâncare.

 

Grozăvia a avut loc într-un apartament din Novoșahtinsk, un oraş aflat în regiunea Rostov.

Potrivit publicaţiei Life.ru, tânăra mamă, care nu munceşte şi bea constant, este anchetată de poliţişti, fiind suspectată că şi-a legat fiica de mâini şi de picioare, a înfometat-o şi nu i-a dat să bea apă.

O cunoştinţă venită în vizită a fost cea care a alertat autorităţile. Ea a eliberat copilul, i-a dat apă și a chemat o ambulanță și poliția. De foame, scrie Ria Novosti, fetiţa începuse să mestece pătura.

„În prezent, anchetatorii clarifică circumstanțele incidentului. Se efectuează cercetări, în funcție de rezultatele cărora va fi luată o decizie procedurală”, a raportat departamentul regional al Poliţiei din Rostov, potrivit unica.md

În acest moment, fetiţa de 8 ani se află în spital, unde i se oferă îngrijirile medicale necesare. Surse citate de Life.ru au declarat că tatăl biologic al fetiţei ştia despre chinurile prin care trece fiica lui, însă nu a luat nicio măsură.

Etichete
Comenteaza