Un tată criminal și-a aruncat bebelușul de doar 3 luni de la etajul 4. Trupul fetiței a fost găsit de martori

Un tată criminal și-a aruncat bebelușul de doar 3 luni de la etajul 4. Trupul fetiței a fost găsit de martori

O fetiță de doar trei luni a murit, după ce a fost aruncată de la etajul patru al unui bloc din Chișinău chiar de tatăl ei.

Fetița a fost găsită fără suflare de un trecător, moment în care au fost sesizate autoritățile. Bărbatul, în vârstă de 28 de ani, a fost reținut, iar pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru omor.

Un bărbat, în vârstă de 28 de ani, și-a aruncat fiica de trei luni de la etajul 4. Copila a fost găsită fără suflare în fața blocului de un trecător. Tragedia a avut loc ieri, în jurul orei 21:00, în sectorul Buiucani din Chișinău.

Un bărbat și-a aruncat fiica de trei luni de la etajul 4

După ce au fost sesizați, oamenii legii au intervenit de urgență la fața locului, dar a fost prea târziu pentru copila de trei luni. Polițiștii au stabilit în urma cercetărilor efectuate că bebelușul se afla acasă alături de bărbat, iar momentan nu se știe cu exactitate din ce motiv a recurs acesta la un asemenea gest.

„Un bărbat de 28 de ani, de origine străină, a fost reținut pentru comiterea unui omor. În jurul orei 21:00 am fost sesizați de un trecător despre faptul că pe strada Alba Iulia din sectorul Buiucani al capitalei este un bebeluș decedat la sol. În cadrul cercetării la fața locului am stabilit că fetița de 3 luni se afla acasă cu tatăl, care din motive încă la etapa de stabilire, a aruncat-o la un moment dat de la etajul 4. În urma traumelor primite micuța a decedat”, au anunțat polițiștii, potrivit observatornews.ro

Oamenii legii au anunțat tragedia printr-o postare pe rețelele de socializare. Polițiștii au ținut să precizeze că bărbatul de 28 de ani a fost reținut, iar pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru omor.

Autoritățile se ocupă de cercetarea cazului, pentru a se afla cu exactitate din ce motiv a ales bărbatul să-și ucidă fiica, dar și pentru a se stabili cum s-a produs, de fapt, tragedia, potrivit spynews.ro. 
 
 
 

Comenteaza