Fosta soție a lui Pepe este însărcinată. Ce nume va avea fetița Ralucăi Pastramă

Fosta soție a lui Pepe este însărcinată. Ce nume va avea fetița Ralucăi Pastramă

 Raluca Pastramă va deveni mamă pentru a treia oară, după ce a divorțat de Pepe.

 Recent, fosta soție a lui Pepe a sărbătorit alături de iubitul ei și apropiați viitorul membru al familiei. Cu această ocazie, bruneta a dezvăluit și cum se va numi fiica ei.

În timp ce fostul ei soț se pregătește să devină tată pentru a treia oară, Raluca Pastramă se pregătește să devină mamă pentru a treia oară. Pepe va avea un băiat în mai puțin de patru luni, iar fosta lui soție va avea o fetiță în scurt timp. Viitoarea mămică a dezvăluit ce nume a ales pentru micuță.

Potrivit imaginilor difuzate de Antena Stars, Raluca a dat o petrecere mare alături de actualul ei partener și tată fetiței ei. Festivitățile au fost organizate pentru a celebra viitoarea venire pe lume a micuței, iar cu această ocazie a fost dezvăluit și numele pe care îl va purta.

Bruneta a ales un nume special, foarte rar întâlnit. Alături de Pepe, Raluca are două fetițe, Rosa și Maria, iar alături de noul iubit va avea o fetiță pe nume Mariam.

„Mariam is on the way ( Mariam este pe drum)”, este mesajul scris pe un panoul decorativ amplasat în spațiul în care s-a ținut petrecerea.

Din pozele în care apare viitoarea mămică, pare că sarcina este evoluată și chiar la finalul celui de-al treilea trimestru, ceea ce înseamnă că Raluca va aduce pe lume bebelușul înainte ca Yasmine Ody să devină mamă. Partenera lui Pepe are puțin peste 5 luni de sarcină și urmează să-i dăruiască un băiețel cântărețului, potrivit spynews.ro.

Comenteaza