O femeie a născut într-un pasaj de la metrou. Întreaga scenă a fost filmată

O femeie a născut într-un pasaj de la metrou. Întreaga scenă a fost filmată

O tânără de 23 de ani a născut într-un pasaj din metrou. Ea a strigat după ajutor către un grup de polițiști.

Oamenii legii au descoperit că aceasta se afla în travaliu și urma să-și aducă copilul pe lume chiar în pasajul de la metrou. Nu s-au dezlipit de lângă ea și au chemat de urgență o ambulanță. 

Tânăra, în vârstă de 23 de ani, se afla în stația de metrou Lisova din Kiev. Au apucat-o niște dureri îngrozitoare și și-a dat seama că a intrat în travaliu și poate naște în orice moment. A strigat, iar urletele ei au fost auzite de un polițist care a fugit imediat să o ajute. Oamenii legii au sunat de urgență la salvare și au cerut intervenția medicilor. Între timp i-au adus tinerei apă și alte obiecte care țin de igienă, potrivit wowbiz.ro.

Ministrul de Interne din Ukraina a dezvăluit că femeia nu a mai putut aștepta să fie transportată la maternitate pentru a naște, ci l-a adus pe lume pe fiul ei chiar în pasajul de la metrou.

Aceasta a fost ajutată de medicii de pe Ambulanță, în timp ce polițiștii au monitorizat întreaga scenă emoționantă.

Imaginile surprinse de la fața locului arată că tânăra a născut foarte repede și fără complicații, iar băiețelul ei era perfect sănătos, judecând după modul în care plânge.

Ea și fiul ei au fost transferați la spitalul din Brovary, care se află la circa 25 de kilometri de locul în care ea a născut. 

Etichete
Comenteaza