Culiță Sterp a luat o femeie la ocazie. Ce s-a înâmplat pe drum: “Când ajung acasă să vezi ce bătaie îmi dă.” 

Culiță Sterp a luat o femeie la ocazie. Ce s-a înâmplat pe drum: “Când ajung acasă să vezi ce bătaie îmi dă.” 

Culiță Sterp i-a făcut o surpriză logodnicei sale, Daniela Iliescu, cu ocazia zilei ei de naștere.

Tinerii îndrăgostiți formează un cuplu de câțiva ani, având împreună și un băiețel, pe nume Milan.

Așadar, cu ocazia acestei zile atât de speciale, Culiță s-a ocupat să îi facă o surpriză spectaculoasă.
“Astăzi este o zi specială pentru că am plecat de acasă. Este prima dată în viața mea când mi-am pus telefonul pe mod avion, de aseară și până acum. I-am spus Danielei că mă duc la cântat, la o cabană la munte și nu am semnal. Și ce credeți?! Am venit la București să îi cumpărăm o mașină de ziua ei.

CADOU! L-am luat pe Iancu. Am venit până aici, o grămadă pe drum, am dormit aici aseară și acum mergem să vedem cum stau lucrurile. Când ajung acasă să vezi ce bătaie îmi dă ca ea nu știe ce fac, cu telefonul pe mod avion. Nu răspund...” a spus Culiță Sterp, în noul său clip de pe YouTube.
În momentul în care a văzut mașina, Iancu Sterp, fratele lui Culiță, a spus sub formă de glumă că i-ar fi plăcut și lui să primească un astfel de cadou din partea lui.

Ulterior, în drumul spre întoarcere, artistul a ajutat și o femeie pentru a o duce la destinație, oferindu-i apa, mâncare și bani.
“Am avut și eu un proces aici la Vâlcea, și am dat 20 de milioane la un avocat și am rămas în pană de bani. (…) M-a sunat un prieten de-al meu, lui i-a murit soția și mie bărbatul, și apoi în vara care vine vreau să mă căsătoresc cu el. Apăi, de-aia am glumit cu el. (…) Am rămas fără bani în casă, nici să mai iau pâine, doar dacă vin fetele astăzi… Nu sunt cerșetoare, Doamne iartă-mă.” a spus femeia în timpul conversațiilor din mașina lui Culiță Sterp.

Spre finalul clipului, Iancu Sterp a fost pus de către fratele lui să miroasă scaunul din față al mașinii, unde a stat femeia pe care a ajutat-o. Aceștia au spus că este un miros urât destul de persistent în întreaga mașină, însă, e bucuros că măcar a făcut o faptă bună.

“L-am pus pe Iancu să miroasă scaunul, când s-a dat  tanti aia jos din maşină. Deci nu ştiu tanti dacă vezi vlog-ul ăsta… nu ştiu ce ai făcut! Ai făcut pipi pe tine.. .Deci miroase scaunul ăsta… dar ştii cum miroase?! Miroase toată maşina! Am dat cu şerveţele.. Mirosea fain maşina când am luat-o… acum miroase…. Când intră Daniela în ea? Mă întreabă: Ce-ai făcut?!” a precizat artistul, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza