O femeie a murit în timp ce aștepta un loc în spital. Copiii au transportat cadavrul mamei pe o motocicletă

O femeie a murit în timp ce aștepta un loc în spital. Copiii au transportat cadavrul mamei pe o motocicletă
| Foto: observatornews.ro.

Doi frați au transportat cadaveul mamei decedate din cauza COVID, către crematoriu, pe o motocicletă. Asta din cazuă că nu au primit abulanță de la spital.

India este afectată de o criză COVID fără precedent. Imagini cu oameni care-și transportă rudele decedate din cauza coronaviruslui, la crematorii, fac înconjurul pământului. Este și cazul a doi frați nevoiți să transporte cadavrul mamei lor, pe motocicletă, la crematoriu pentru a fi incinerată.

Femeia în vârstă de 50 de ani a murit în timp ce aștepta eliberarea unui pat de spital. Cum ambulanțele nu mai fac față miilor de cereri, cei doi bărbați au așezat cadavrul mamei lor între ei, pe motocicletă, pentru a o transporta la crematoriu, scrie Daily Mail.

Incidentul s-a petrecut luni în statul Andhra Pradesh. Cei doi au fost opriți de un ofițer de poliție, iar imaginile cutremurătoare au devenit virale pe internet. Polițistul local i-a oprit pe cei doi pentru a-i întreba cine este femeia. În imagini se observă cum situația celor doi frați îl afectează vizibil pe omul legii.

Spitalele indiene şi personalul lor sunt puse la grea încercare de acest al doilea val devastator al epidemiei noului coronavirus. Oameni mor la uşile spitalelor sau acasă, din cauza lipsei de paturi, medicamente şi oxigen.

Crematoriile nu cunosc răgazul, iar coşurile li se fisurează şi armatura metalică li se topeşte din cauza puterii căldurii. Cum la unele dintre ele începe să lipsească lemnul, familiile sunt îndemnate să aducă propriul combustibil, potrivit observatornews.ro.

Etichete
Comenteaza