O femeie a fost ținută în infern timp de 3 luni de un bărbat gelos. Ce bilete a lăsat femeia abuzată sexual : ”Nu renunțați să mă găsiți”

O femeie a fost ținută în infern timp de 3 luni de un bărbat gelos. Ce bilete a lăsat femeia abuzată sexual : ”Nu renunțați să mă găsiți”

O femeie din SUA a fost salvată după ce timp de trei luni a fost ținută captivă de un bărbat. Femeia a început să lase bilețele în toaletele publice în care reușea să ajungă, implorând ajutor.
 

Corey Brewer, în vârstă de 38 de ani, din Pittsburgh, a fost arestat sub mai multe acuzații, inclusiv de viol, strangulare, agresiune sexuală, amenințări și sechestrare, după ce ar fi ținut o femeie captivă timp de mai multe luni, în timp ce o abuza atât fizic cât și sexual.

Salvarea femeii a venit după ce polițiștii au fost informați cu privire la existența mai multor bilețele lăsate în diverse toalete publice de pe teritoriul statului Pennsylvania, scrie The Independent.

Primul bilețel a fost găsit pe 8 iulie, în toaleta unui magazin Walmart din Carnegie. Biletul avea numele femeii și informația că este sechestrată de un bărbat pe nume Corey Brewer. Angajații magazinului au chemat poliția, care a mers la domiciliul acestuia, însă nu a putut contacta suspectul.

Apoi, pe 9 iulie, poliția a reușit să ajungă la victimă prin telefon, dar apelul s-a încheiat când și-au dat seama că femeia nu putea vorbi fără ca bărbatul să asculte.

Poliția de stat din Pennsylvania a fost chemată apoi la muzeul Fallingwater, pe 10 iulie, după ce un alt bilet a fost lipit pe oglinda din baia destinată femeilor. În bilet, femeia scria că este ținută ostatică de la 1 mai și le-a cerut polițiștilor să nu renunțe la a o ajuta.

„Dacă nu reușesc să scap, să le spuneți rudelor mele că le iubesc”, a scris ea.

Într-un final, pe 11 iulie, polițiștii au emis un mandat de percheziție la locuința bărbatului, iar acolo au găsit-o pe victima sa. Femeia le-a spus polițiștilor că acesta i-a confiscat telefonul și a împiedicat-o să plece de lângă el. Identitatea ei nu a fost dezvăluită publicului.

În plângerea depusă ulterior la poliție, ea a relatat că bărbatul a agresat-o sexual, a lovit-o cu pumnul și a sugrumat-o de mai multe ori. Mai mult, bărbatul a amenințat că o va ucide pe ea și pe copiii ei dacă va încerca să plece.

În plus, bărbatul i-ar fi făcut mai multe fotografii nud împotriva voinței sale și ar fi tăiat-o cu un cuțit la un picior.

Corey Brewer este așteptat să răspundă pentru faptele de care este acuzat într-o audiere preliminară pe 22 iulie, potrivit observatornews.ro.

Comenteaza