Video Foto O doctoriță a fost ucisă cu sălbăticie când se întorcea acasă, după schimbul de noapte

O doctoriță a fost ucisă cu sălbăticie când se întorcea acasă, după schimbul de noapte
| Foto: facebook/osthessen-news.de.

Elena Silvia K., o tânără mămică româncă, medic chirurg la un Spitalul din Fulda, Germania, a fost ucisă cu sălbăticie, luni dimineaţă, când se întorcea acasă, după schimbul de noapte.
 

Elena a fost atacată şi înjunghiată mortal chiar lângă blocul unde locuia, vecinii descoperind cadavrul în jurul orei 8.00 dimineaţă, în curtea din spatele imobilului.

 
Au dat alarma şi, în scurt timp, zona a fost izolată de poliţişti şi procurori, iar criminaliştii au început să adune probe, pentru a stabili împrejurările în care a murit românca.

O doctoriță a fost ucisă cu sălbăticie când se întorcea acasă, după schimbul de noapte

Luni, seară, după câtev ore de la descoperirea crimei, oamenii legii au arestat un individ.

"Bărbatul va fi adus în fața judecătorului marți, apoi se va decide dacă există o suspiciune urgentă împotriva sa și va fi luat în custodie", declara atunci procurorul german Christine Seban, fără să dea mai multe detalii despre suspect sau despre legătura dintre el și victimă.

Miercuri dimineață, anchetatorii au anunțat că suspectul reținut în legătură cu abominabila crimă este chiar fostul iubit al Elenei, un tânăr în vârstă de 30 de ani, scrie alephnews.ro

Declarațiile martorilor, potrivit cărora între cei doi au existat tensiuni și certuri în ultimele luni i-au condus rapid pe polițiști la individ.

Cercetările criminaliștilor din Fulda au stabilit că fostul iubit al Elenei a așteptat-o pe femeie, luni dimineață, la adresa acesteia din Nikolausstrasse.

Când s-au întâlnit în curtea din spate, bărbatul a atacat-o pe româncă, a înjunghit-o, apoi a fugit.

Marți seară, un judecător de instrucţie din Fulda a emis un mandat de arestare pentru omor, astfel că bărbatul a fost dus la închisoarea din Hesse.

Investigațiile în acest caz sunt în desfășurare.

Comenteaza