O asistentă medicală, de 24 de ani, a fost găsită fără viață în propria casă... Ce mesaj de ADIO a lăsat

O asistentă medicală, de 24 de ani, a fost găsită fără viață în propria casă... Ce mesaj de ADIO a lăsat

Amber Sugden, o tânără asistentă medicală din Marea Britanie, a fost găsită decedată în propria casă.

Tragedie fără margini pentru o familie din Uk! O tânără de 24 de ani, Amber Sugden, asistentă medicală de meserie, a fost găsită fără suflare în propria casă. Întreaga tragedie s-a petrecut pe data de 27 februarie, iar familia, prietenii și apropiații tinerei sunt în stare de șoc și nu le vine să creadă.

De asemenea, Amber era cunoscută drept o tânără care era dedicată pentru cariera sa în domeniul medical, la un moment dat câștigând chiar și un premiu pentru dedicarea ei de a-i ajuta pe ceilalți în timpul pandemiei de Covid, conform Mirror . 

Toți cei ce au cunoscut-o pe Amber au descris-o drept ”sufletul petrecerii”. De asemenea, după tragedie, cu ultimele puteri, părinții tinerei au transmis un mesaj dureros, prin care au precizat că era o femeie căreia îi plăcea să-i ajute pe ceilalți.

Cu câteva zile înainte de tragedie, Amber a distribuit un mesaj sfâșietor pe pagina personală de Facebook, unde dădea de înțeles că este tristă: "E trist când ajungi în punctul în care literalmente ești doar aici. Te trezești și e ca o repetare a fiecărei zile. Nimic nu se schimbă, e tot la fel. Te trezești și doar te împrăștii ca să termini ziua, doar ca să o faci din nou a doua zi. Nu trăiesc, doar supraviețuiesc în acest moment”.

De asemenea, pe rețelele de socializare au curs mesajele în semn de omagiu pentru Amber, tânăra de 24 de ani.

„ Ai fost întotdeauna lumina și sufletul petrecerii. Nu voi uita niciodată râsetele pe care le-am avut.”,  „ Cel mai frumos suflet din cameră, pe care toată lumea l-a iubit și l-a prețuit. Ai fost una la un milion”,  „Era plin ă  de culoare, era  strălucito a r e ” ,  sunt doar câteva dintre mesajele apărute pe internet, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza