Moment emoționant. Un tață își revede fetițele după luni întregi în care a fost internat cu COVID

Moment emoționant. Un tață își revede fetițele după luni întregi în care a fost internat cu COVID

Un bărbat care a fost internat în spital timp de 72 de zile, și-a revăzut fiicele. Alfredo a fost infectat cu coronavirus.

Alfredo Hercules a fost internat cu Covid-19, la spitalul Mercy Catholic Health din Rockville Center, New York, timp de 72 de zile. Timp de luni de zile, bărbatul, în vârstă de 39 de ani, nu și-a putut lua în brațe cele două fiice, pe Isabel, de 9 ani, și Safiah, de 7 ani.

Miercuri, tatăl a fost externat după ce s-a luptat luni întregi cu coronavirusul. Se pare că, bărbatul a reușit să învingă infecția cu SARS-COV-2 și să se întoarcă în sânul familiei.

Pentru prima dată de la începutul lunii ianuarie, Alfredo și-a putut îmbrățișa fetițele, la externarea din spital.

Momentul a fost plin de emoție, până și personalului spitalului a rămas impresionat de gestul micuțelor, care și-au revăzut tatăl după atâta timp. 

„A fost foarte stresant să fiu departe de fetele mele”, a spus Alfredo, despre fiicele și soția sa Jamila.

Bărbatul a avut simptome asemănătoare gripei la început. Ulterior, Alfredo a fost internat cu pneumonie provocată de COVID-19. Acesta spune că era perfect sănătos înainte și că nu știe de unde a luat virusul.

„ Alfredo era într-o stare proastă când a venit la noi ”, a mărturisit un doctor într-un comunicat. „Când ai COVID-19 și îți afectează respirația, poate fi o tortură, dar Alfredo se forța în fiecare zi. A arătat o perseverență și o rezistență incredibilă și are tot meritul pentru că a ajuns până aici”, a spus dr. Perry Stein, cel care l-a îngrijit pe bărbat, pentru GMA.

 

Comenteaza