Mărturie dureroasă! O femeie din Ucraina își strânge fetițele la piept după ce și-a lăsat soțul în război: ”Mi-a promis: Tania, voi salva casa noastră!”

Mărturie dureroasă! O femeie din Ucraina își strânge fetițele la piept după ce și-a lăsat soțul în război: ”Mi-a promis: Tania, voi salva casa noastră!”
| Foto: observatornews.ro

La granița Ucrainei cu Ucraina, mii de femei își strâng la piept copiii, după ce și-au lăsat bărbații să lupte cu rușii.

Cu sufletul sfărâmat în mii de bucăți, femeile povestesc că soții lor le-au trimis departe de bombardamentele rușilor, în țările vecine.

Tania se numără printre zecile de mii de persoane care au fugit de războiul din Ucraina. Soțul ei i-a spus că familia ar trebui să fugă în Polonia, însă el va rămane să lupte.

”Aveam o casă, eram fericiți. Acum nu știm ce ne va aduce ziua de mâine. Fiica mea cea mare a plâns tot drumul în tren. Am plâns și eu când mi-am luat la revedere de la soțul meu pentru că nu știu dacă ne vom mai revedea. Dar mi-a promis: Tania, voi salva casa noastră și mă voi salva și pe mine!”, a spus femeia, potrivit observatornews.ro. 

”E terifiant. Am plecat din casa noastră, unde aveam totul, iar acum mergem undeva, unde nici noi nu știm. Părinții mei pensionari au rămas acolo. Pur și simplu nu au îndrăznit să plece”, a povestit o altă femeie.

Războiul declarat de președintele rus Vladimir Putin Ucrainei a intrat în cea de-a cincea zi cu noi bombardamente. Au fost auzite explozii în capitala Kiev și în principalul oraș Harkov, potrivit The Jerusalem Post, care citează Serviciul de Stat pentru Comunicații Speciale și Protecție a Informațiilor din Ucraina. Deși rușii continuă să atace, soldații ucraineni răspund cu mult curaj și nu predau teritoriul lor inamicului.


 
 

Comenteaza