Dana Budeanu, despre bărbații care câștigă mai puțin decât femeile: „Da, da, ești un fătălau, un sărac.”

Dana Budeanu, despre bărbații care câștigă mai puțin decât femeile: „Da, da, ești un fătălau, un sărac.”

Dana Budeanu este o persoană sinceră care spune lucrurilor pe nume de fiecare dată când are ocazia. Într-o apariție recentă, vedeta a vorbit despre bărbații care câștigă mai puțin decât femeile.

Ei bine, stilista abordează diferite subiecte controversate și reușește să stârnească diverse reacții din partea celor care o urmăresc.

Acest lucru s-a întâmplat și de data aceasta, după ce a discutat despre un subiect destul de sensibil, și anume, bărbații care au venituri mai mici decât femeile.

Recent, controversata comentatoare, Dana Budeanu a stârnit o dezbatere aprinsă cu privire la egalitatea de gen, având în vedere veniturile cuplurilor.

Stilista i-a numit pe cei care ar accepta o diferență de venit de doar 100 de euro ca fiind „fătălăi" sau „săraci," sugerând că partenerul care câștigă mai puțin ar trebui să își găsească rapid un al doilea job sau să devină administrator de bloc pentru a egala veniturile. Astfel, se sugerează că un astfel de dezechilibru financiar ar putea avea un impact negativ asupra statutului și respectului într-un cuplu.

„Dacă eu câștig cu 100 de euro mai puțin decât ea, înseamnă că ea mă întreține? Da, da, ești un fătălau, un sărac, că ea dacă câștigă cu 100 de euro mai mult decât tine te duci repede și îți mai iei un job.

Ori te pui administrator de bloc, ca să fie job ul tot acolo că oricum o să te pună să alergi, știi, și tu ca să ai al doilea job, te pui administrator de bloc, ca să câștigi încă un pic, știi, mai mult decât ea, ca să nu mai fii fătălaul fătălăilor”,a spus Dana Budeanu, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza