Informația momentului despre Vladimir Putin. Președintele Rusiei are fața deformată

Informația momentului despre Vladimir Putin. Președintele Rusiei are fața deformată

Vladimir Putin și-ar fi făcut o serie de intervenții estetice la nivelul feței, potrivit medicilor esteticieni care au analizat imaginile de la ultima sa apariție.

Prezența lui Vladimir Putin, la parada din Piața Roșie, dedicată zilei de 9 mai, a provocat o serie de comentarii din partea analiștilor, oamenilor politici sau opiniei publice. Un cunoscut medic a ținut să explice ce modificări a sesizat în ceea ce îl privește pe liderul de la Kremlin.

Informația dimineții despre Vladimir Putin. Ce s-a întâmplat cu liderul de la Kremlin. Un cunoscut medic român a analizat atent apariția președintelui Rusiei la parada organizată în Piața Roșie. El a sesizat că aceasta are fața deformată.

“Mă uitam la imaginile din martie, de când era pe stadion. Într-o lună și jumătate, aspectul feței este altfel, pare îmbătrânit, stresat, rotund, acea adipozitate și imagine care ar putea să sugereze un exces de glucocorticoizi. Dacă vorbim despre o afecțiune osteoarticulară, mai ales de cauză autoimună, în aceste afecțiuni se administrează astfel de medicamente. În acest context, fața este deformată, se atrofiază pielea, inclusiv la nivelul feței, și se văd mai bine vasele, așa că un astfel de pacient, mai ales când apare în public, ar putea să aibă nevoie de machiaj”, a spus medicul Tudor Ciuhodaru.

În opinia cunoscutului medic, într-o astfel de situație apar dureri importante.

“Aceste dureri pot să se întâlnească și la nivelul oaselor lungi, inclusiv acolo unde vedeți că este acoperit cu păturica”, a punctat medicul Tudor Ciuhodaru, la Antena 3.

Trebuie subliniat că, în urmă cu o zi, pe 9 mai, președintele rus Vladimir Putin a ținut un discurs la începutul paradei militare ce a avut loc în Piața Roșie, pentru a marca victoria Uniunii Sovietice asupra Germaniei naziste în Al Doilea Război Mondial.

Primul lucru abordat de Vladimir Putin a fost intervenția specială din Ucraina, care potrivit acestuia, a fost una necesară, în contextul în care Occidentul “se pregătea să ne invadeze pământul, inclusiv Crimeea”. Totodată, el a adăugat că este datoria Rusiei să apere memoria celor care au înfruntat nazismul în urmă cu ani de zile.

Referitor la războiul din Ucraina, Putin a susținut că NATO a generat amenințări care au fost ”absolut inacceptabile” pentru Rusia. El a adăugat că este mândru de spiritul celor victorioși, adăugând că Moscova a pledat întotdeauna pentru o securitate indivizibilă și a și creat un sistem de securitate care este necesar comunității internaționale.

“Moartea fiecărui soldat și ofițer este dureroasă pentru noi. Statul va face totul pentru a avea grijă de familiile lor”, a mai declarat președintele Rusiei, Vladimir Putin.

El a adăugat că pericolul există în fiecare zi, însă Rusia a încercat mereu să fie corectă și să respingă orice fel de agresiune. „Pericolul crește în fiecare zi. Rusia a respins aceste agresiuni prin acțiuni preventive și aceasta a fost singura decizie corectă”, a subliniat liderul rus.

 
Președintele rus și-a încheiat discursul cu un îndemn lansat soldaților din Piața Roșie: „Pentru Rusia, pentru victorie, ura!”, potrivit capital.ro.


 

Comenteaza