Informația momentului! Persoana care îi duce valiza nucleară lui Vladimir Putin, a fost găsit împușcat

Informația momentului! Persoana care îi duce valiza nucleară lui Vladimir Putin, a fost găsit împușcat

Colonelul rus Vadim Zimin, unul dintre oamenii de bază a lui Vladimir Putin, a fost împușcat.

Colonelul în retragere din Serviciul Federal de Securitate locuiește într-o casă de lângă Moscova. A fost găsit împușcat, prăbușit la pământ, chiar de către fratele lui. Acesta a alertat imediat autoritățile.

Colonelul Vadim Zimin a fost găsit împușcat

Bărbatul care căra valiza nucleară a lui Vladimir Putin a fost găsit împușcat. Potrivit primelor informații din Rusia, se pare că în aceste momente este internat în spital, la secția de Terapie Intensivă.

Medicii de specialitate sunt sceptici cu privire la starea lui de sănătate. Atunci când fratele său a mers să îl viziteze și l-a găsit fără suflare, în bucătărie, a observat că lângă el era un pistol. Cu o noapte în urmă, cei doi ar fi băut împreună.

Colonelul rus Vadim Zimin era în arest la domiciliu, fiind cercetat penal pentru presupusă luare de mită. Se ocupa de servieta secretă a lui Vladimir Putin, însă deocamdată nu se știe cu exactitate ce s-a întâmplat cu el.

Bărbatul s-ar fi împușcat singur

Ultima oară, apropiatul lui Vladimir Putin a fost văzut cu valiza cu codurile nucleare în timp ce participa, la Moscova, la funeraliile deputatului naționalist Vladimir Jirinovski, potrivit Antena3.ro.

Conform presei din Rusia, bărbatul ar fi încercat să își pună capăt zilelor de mai multe ori, așadar există șanse să se fi împușcat singur.

De asemenea, s-a spus că bărbatul era singur acasă, deoarece partenera sa de viață, de profesie medic, era plecată într-o unitate spitalicească, pentru a-i îngriji pe soldații răniți ai lui Vladimir Putin, potrivit spynews.ro.


 
 
 
 
 

Comenteaza