Imagini din vacanță cu Roxana, femeia ucisă de rechin în Egipt. De ce plecase singură în vacanță

Imagini din vacanță cu Roxana, femeia ucisă de rechin în Egipt. De ce plecase singură în vacanță

Roxana Donisan este femeia ucisă de rechin în Egipt. Româncei îi plăcea să călătorească și mereu își publica fotografii cu vacanțele ei în mediul online.

Femeia a fost ucisă de un rechin în Egipt, în timp ce se afla în vacanță. Românca a fost atacată în Marea Roșie, iar din primele date ea era plecată în vacanță singură. 

Femeia ucisă de rechin în Egipt era din Suceava și lucra la Administrația Finanțelor Publice. În vârstă de 40 de ani, ea înota în momentul în care a fost atacată de un rechin în Marea Roșie.

Roxana Donisan ar fi plecat singură în vacanța din Egipt, acolo unde s-a produs și tragedia. Moartea tragică a femeii i-a uimit pe prietenii virtuali ai femeii, care au postat o serie de mesaje de condoleanțe pe contul său de Facebook.

În mediul online, suceveanca avea mai multe fotografii din vacanțe, fiind, după cum se vede, una din pasiunile ei. Roxana Donisan mergea la mare, iar cele mai multe imagini au fost surprinse în Grecia sau în insulele grecești, în ultimii ani.

Românca omorâtă de rechin s-a plimbat și cu vaporașul pe mare, în urmă cu mai mulți ani, iar la acele momente nimic nu prevestea sfârșitul tragic pe care aceasta l-a avut.

Roxana Donisan și-a pierdut viața într-un mod înspăimântător, cum doar în filmele de groază s-a mai văzut. Femeia a fost atacată de un rechin, în timp ce înota în Golful Sahl Hasheesh, dintr-un orășel situat la 20 de kilometri de celebra destinație turistică Hurghada.

Trupul neînsuflețit al româncei a fost găsit în cursul zilei de sâmbătă, însă mulți cred că atacul ar fi avut loc vineri, cu o zi înainte. În zona nu s-au mai întâmplat astfel de evenimente, motiv pentru care salvamarii nu aveau o pregătire necesară în acest sens, potrivit wowbiz.ro.

 

Comenteaza