Fetiţă de trei ani, găsită moartă în casă. Mama ei este principala ei suspectă

Fetiţă de trei ani, găsită moartă în casă. Mama ei este principala ei suspectă

O fetiță de trei ani a fost găsită moartă în casă alături de mama ei, în Anglia.

Incidentul a avut loc pe 9 august, anul trecut, însă de abia acum femeia este cercetată pentru crimă.

Micuţa Kaylee-Jayde Priest s-a stins din viață chiar sub privirile mamei ei, iar moartea ei a îndoliat o țară întreagă. Iată cum s-a întâmplat totul!

Micuţa Kaylee-Jayde Priest a fost găsită moartă în casa în care locuia cu mama ei, în Anglia. Fetița s-a stins din viață din cauza rănilor pe care anchetatorii le-au identificat, la nivelul pieptului și abdominale.

Caitlin Harper, medicul de pe ambulanță, s-a declarat îngrozit de ceea ce a văzut în locuința femeii. Mama lui Kaylee-Jayde, în vârstă de doar 22 de ani, a declarat că se afla pe pat și că era destul de stresată atunci când a strigat după ajutoare.

Iubitul femeii, Callum Redfern, în vârstă de 21 de ani, este și el acuzat de crimă. Atunci când echipajele au ajuns la fața locului, fetița era întinsă pe podea, lângă pat, așa că manevrele de resuscitare nu au mai avut niciun rost.

Din nefericire, copilul era decedat deja de ceva vreme. Medicul a declarat că a găsit vânătăi pe partea stângă a corpului, dar și o pată roșie de abraziune pe corp. Mama copilului în vârstă de 22 de ani nu a explicat de ce fetița avea acele semne și lovituri pe corp.

Medicul ajuns în locuință a întrebat-o pe femeie dacă fetița avusese parte de un accident, iar răspunsul ei nu a părut să fie prea credibil.

”A spus că acum aproximativ două săptămâni căzuse de pe masa de joc. Ea a spus că s-a lovit la cap, dar nu au fost şi alte răni. Am întrebat-o dacă vărsase după aceea și mi-a răspuns că da. Mi-a mai spus că, înainte cu o seară, a fost bolnavă. Şi că în zilele anterioare a avut un apetit redus și că nu mânca la fel de mult”, a declarat Caitlin Harper, potrivit spynews.ro.

Etichete
Comenteaza