Evenimentul planetar care poate avea loc în această vară. Bill Gates a făcut anunțul, depinde doar de vaccin

Evenimentul planetar care poate avea loc în această vară. Bill Gates a făcut anunțul, depinde doar de vaccin
| Foto: impact.ro

Miliardarul Bill Gates, fondatorul Microsoft, a făcut anunțul și a precizat că organizarea acestuia depinde doar de progresul ce va fi făcut în privința campaniilor de vaccinare anti-COVID-19 ce se află în desfășurare la nivel mondial.

Potrivit miliardarului Bill Gates, Jocurile Olimpice de la Tokyo vor putea avea loc în vara acestui an, în cazul în care campaniile de vaccinare împotriva coronavirusului vor progresa suficient de mult, în timp util.

“Cred că în următoarele luni va trebui să urmărim progresul pe care îl înregistrăm. Însă cred că încă este posibilă competiţia (Jocurile Olimpice de la Tokyo, n.r.), dacă lucrurile vor merge bine. Dacă lucrurile nu vor merge bine, ar fi neplăcut, dar noi facem tot ce putem pentru ca vaccinurile să fie aprobate şi să ajungă la toată lumea”, a spus Bill Gates, într-un interviu potrivit impact.ro.

În anul 2020, Jocurile Olimpice şi Jocurile Paralimpice de la Tokyo, ce ar fi trebuit să se desfășoare în vară, au fost anulate, din cauza izbucnirii pandemiei de coronavirus. În ciuda optimismului miliardarului Bill Gates, în Japonia, ce se află parțial în stare de urgență, multe persoane sunt sceptice în privința organizării acestor evenimente.

Bill Gates şi soţia sa, cu care s-a căsătorit în anul 1994, conduc Fundaţia Bill & Melinda Gates. Aceasta a contribuit cu finanțări pentru a fi făcute cercetări și pentru a fi dezvoltate și distribuite tratamente împotriva coronavirusului.

”Unul dintre beneficiile de a avea 65 de ani este că sunt eligibil pentru vaccinul anti-COVID-19. Am primit prima doză săptămâna aceasta și mă simt minunat. Mulțumim tuturor oamenilor de știință, participanților la studii, autorităților de reglementare și lucrătorilor din domeniul asistenței medicale de primă linie care ne-au adus în acest punct.”, a scris Bill Gates pe contul său de Instagram.

Comenteaza