Două gemene împart același bărbat de ani de zile. Ele au vorbit despre cum decurg partidele de amor

Două gemene împart același bărbat de ani de zile. Ele au vorbit despre cum decurg partidele de amor
| Foto: ziareonline.ro

Două gemene din Australia împart același bărbat de ani de zile. 

Două tinere din Australia uimesc nu doar prin faptul că sunt gemene identice, ci și prin faptul că fac absolut totul împreună, vorbind chiar și despre lucruri ce țin de intimitatea fiecăreia. Anna și Lucy se iubesc de ani buni cu același bărbat și chiar recunsoc că vor să aibă ambele copii cu acesta.

Anna și Lucy sunt una dintre perechile de gemeni care șochează prin stilul lor de viață. Tinerele din Australia au 35 de ani și nu doar că seamănă ca două picături de apă, ci și fac totul pentru ca viețile lor să fie de-a dreptul identice. Cele două au recunoscut că încearcă din răsputeri să facă totul cât mai identic, fiind, pentru ele, ca un țel în viață.

Gemenele au delcarat că sunt foarte apropiate, având o relație specială, legătura dintre ele devenind și mai strânsă în momentul în care tatăl lor a murit din cauza cancerului. Cele două postează mai mereu imagini împuenă, spunînd chiar, la unele poze că cei care le privesc văd de fpat dublu: „Avem această obsesie: să ne trăim viața într-un mod cât mai identic”.

Cât despre viața personală, și aici cele două surori fac totul împreună, și când spunem totul, chiar la asta ne referim. Anna și Lucy au mărrurisit că au același iubit cu care au ambele o relație de 10 ani, ba chiar își doresc să aibă și copii cu același bărbat, nefiind nevoite să se separe în vreun mod. Un alt exemplu pe care chiar cele două l-au dat este atunci când fac curățenie, pentru că atunci când una dintre ele șterge praful de pe o masă, imediat cealaltă trebuie să facă același lucru, pe aceeași masă.

„Pentru noi, faptul că împărțim același iubit nu înseamnă altceva decât că petrecem tot timpul împreună”, au mai spus gemenele.

Din nefericire pentru ele, niciuna nu se poate căsători cu iubitul lor, Ben, decât dacă ar ajunge la un acord comun. Regulile din Australia interzic poligamia, astfel că o căsnicie în trei este imposibilă. Totuși, rămâne de văzut dacă se va ajunge ca gemenele să aibă copii cu același bărbat, potrivit ziareonline.ro.

Etichete
Comenteaza