Două femei și-au sedat și ucis în somn, propria mamă! Descoperirile macabre făcute de polițiști 

Două femei și-au sedat și ucis în somn, propria mamă! Descoperirile macabre făcute de polițiști 
| Foto: observatornews.ro

Două surori din italia și-ar fi ucis propria mamă după care i-ar fi ascuns cadavrul. 

Paola şi Silvia Zani, două surori în vârstă de 19, respectiv 26 de ani, sunt cercetate de procurorii italieni după ce şi-ar fi ucis propria mamă.

Împreună cu prietenul Silviei, cele două ar fi omorât-o pe Laura Ziliani şi ar fi ascuns cadavrul. Femeia în vârstă de 55 de ani a fost declarată dispărută la începutul lunii mai, iar de atunci poliţiştii italieni anchetează cazul.

Trupul neînsufleţit al Laurei Ziliani, o italiancă în vârstă de 55 de ani dată dispărută în luna mai, a fost descoperit de poliţişti pe malul râului Oglio, în data de 8 august. Dar anchetatorii au reuşit abia recent să stabilească felul în care aceasta a murit.

Potrivit surselor citate de Corriere della Sera, făptaşii ar fi nimeni alţii decât fiicele femeii, alături de prietenul uneia dintre ele - Mirto Milani, un student de 27 de ani. Cei trei au fost arestați ca suspecţi principali ai cazului.

Totuşi, care sunt motivele care le-au împins pe tinere să-şi ucidă cu sânge rece mama? Poliţiştii susţin că mobilul crimei ar fi fost unul economic.

"Suspecții doreau să pună mâna pe averea Laurei Ziliani, proprietara unui vast portofoliu imobiliar, pentru a-și rezolva problemele băneşti. Crima a fost îndelung premeditată, aceştia ţinând secretă moartea Laurei vreme îndelungată şi îngreunând investigaţiile", a declarat judecătorul Alessandra Sabatucci.

Potrivit interceptărilor telefonice, „la 20 de zile de la dispariția mamei lor, surorile Silvia și Paola se felicitau deja reciproc pentru banii pe care îi vor încasa în curând".

Acestea ar fi depus avansul pentru o mașină nouă și plănuiau o călătorie. Bunica fetelor le-a mărturisit poliţiştilor că nepoatele sale au fost dintotdeauna "prea atașate de bani".

Procesul continuă, marţi, când cei trei suspecţi se înfăţişează în faţa judecătorului, potrivit observatornews.ro.


 

Comenteaza