Doi frați de 19 și 21 de ani s-au sinucis. Asta după ce și-au împușat părinții, sora și bunica

Doi frați de 19 și 21 de ani s-au sinucis. Asta după ce și-au împușat părinții, sora și bunica
| Foto: observatornews.ro

O întreagă familie a murit după ce doi frați au pus la cale întraga crimă. Pe urmă, s-au sinucis.

Şase oameni au fost găsiţi fără viaţă într-o casă din Dallas, după ce doi fraţi au încheiat un pact prin care să îşi ucidă rudele şi apoi pe ei înşişi.

O presupusă crimă-sinucidere a lăsat șase membri ai unei familii morți în Dallas, după ce doi frați au încheiat un pact recirproc prin care au decis să îşi ucidă rudele şi apoi să-şi pună singuri capăt zilelor.

Ofițerii din cadrul Departamentului de Poliție Allen s-au deplasat la o casă din zona Pine Bluff Drive, în jurul orei 1 dimineața, luni, după ce au primit un apel de urgenţă prin care li se cerea să facă o verificare la faţa locului. Forţele de ordine au rămas şocate când au intrat în reşedinţă, găsind 6 persoane decedate în diferite locuri ale casei.

Cei şase membri erau imigranţi din Bangladesh, departamentul de poliţie local nu avusese nicio interacţiune prealabilă cu ei. Se crede că masacrul a fost pus în aplicare de cei doi frați, identificați de un prieten de familie ca fiind Farhan Towhid, în vârstă de 19 ani și Tanvir Towhid, în vârstă de 21 de ani, potrivit Daily Mail.

„Se pare că doi frați au convenit să se sinucidă și au ajuns să ia toată familia cu ei”, a declarat sergentul poliției Allen, Jon Felty, potrivit observatornews.ro.


 

Comenteaza