Detalii CUTREMRATOARE despre boala lui Vladimir Putin. Cu ce se tratează acesta, de fapt

Detalii CUTREMRATOARE despre boala lui Vladimir Putin. Cu ce se tratează acesta, de fapt

Vladimir Putin a fost internat în spital, pentru a fi operat de cancer, potrivit informațiilor apărute în spațiul public în aceste zile.

Se pare că în urma unor analize recente, liderul rus suferă de cancer, însă Moscova a negat aceste zvonuri. Vladimir Putin ar fi avut parte de un tratament ferit de ochii lumii, iar toate pregătirile au fost făcute în taină, la miezul nopții tocmai pentru a nu trezi suspiciuni.

Recent, în presa din America s-a strecurat o înregistrare a unei conversații dintre un oligarh rus și unii omologi eccidentali în timpul căreia reiese că liderul rus este grav bolnav.

Liderul de la Kremlin se luptă cu o afecțiune a sângelui. Prezența neurochirurgilor și a hematologilor în preajma acestuia, pot face plauzibile zvonurile apărute în ultima perioadă. Din punct de vedere fizic, Vladimir Putin a suferit mici modificări. Se pare că ar fi tratat cu sânge de căprioară, iar umflarea feței, creșterea în greutate ar putea fi un efect al steroizilor administrați, dar și semne compatibile cu boala de care suferă.

Vladimir Putin ar urma să fie înlocuit de Nikolai Patrușev, șeful Consiliului de Securitate. Oficialul, în vârstă de 70 de ani ar trebui să preia controlul armatei, după cum dezvăluiau sursele chiar la începutul acestei luni:

„Lui Putin i s-a recomandat să fie supus unei intervenții chirurgicale. Nu pare să existe o urgență deosebită, dar nici nu poate fi amânată. Președintele rus Vladimir Putin are cancer, iar cele mai recente probleme identificate în timpul ultimei sale examinări sunt asociate cu această boală.

Medicii insistă că are nevoie de o operație, dar data nu a fost încă stabilită. Nu știu exact pentru cât timp nu va fi capabil să se afle la putere, după operație… Cred că va fi pentru o perioadă scurtă de timp”, se arată în presa internațională, la începutul lunii aprilie, potrivit cancan.ro.

Comenteaza