Cuplu de tineri, atacat și ucis de un urs. Ultimele lor clipe de viață au fost surprinse într-o înregistrare audio

Cuplu de tineri, atacat și ucis de un urs. Ultimele lor clipe de viață au fost surprinse într-o înregistrare audio

Un cuplu de iubiți au fost făcuți bucăți într-o pădure, de un urs. Ultimele lor momente au fost înregistrate de telefonul unuia dintre ei.

Timothy Treadwell, cunoscut ca „Grizzly Man”, pentru pasiunea sa pentru urșii bruni, și prietena sa Amie Huguenard au fost uciși de un urs în timp ce se aflau într-o expediție, cu cortul.

Bărbatul era cunoscut pentru faptul că era un iubitor al naturii, ecologist și fondator al unei fundații pentru apărarea urșilor, care căuta să intre în contact cu animalele periculoase, relatează publicația Daily Star.

Resturile celor doi au fost descoperite de Willy Fulton, pilotul de elicopter care venise să-i preia după un weekend petrecut în mijlocul naturii, în pădurea din Alaska.

Corturile erau rupte, cina era neatinsă iar încălțămintea cuplului era așezată în fața intrării în cort. Pilotul a chemat rangerii în ajutor, bănuind ce se întâmplase acolo, și împreună au cercetat împrejurimile.

Cele mai negre temeri li s-au adeverit repede, pentru că în apropiere au descoperit resturi din cadavrele celor doi oameni, care poposiseră peste noapte în sălbăticie cu gândul să studieze...urșii.

Dintr-o movilă de iarbă și crenguțe, ieșeau câteva degete și un braț uman. Capul lui Tim, prins de o bucată din coloana vertebrală, a fost găsit în apropiere. Apoi brațul său drept, care mai avea ceasul de mână.

Scena atacului ursului a fost înregistrată pe camera video, însă doar audio. Nu apucase să scoată capacul de pe obiectiv.

Bărbatul își spunea „Grizzly man” și venea cu cortul în mijlocul urșilor sălbatici din Alaska de 13 veri la rând. Era un fost alcoolic și dependent de droguri, care spunea că se simte mult mai în siguranță în mijlocul fiarelor decât în orașe, cu oamenii.

Atacul a avut loc în vara anului 2003, dar detalii despre acesta au fost publicate acum de presa britanică, după ce au apărut într-un documentar.

Ursul a fost găsit și împușcat de rangeri, iar din stomacul său s-au strâns patru saci cu rămășițe umane, potrivit protv.ro.

Etichete
Comenteaza