Scene șocante în Mureș! Un cortegiu funerar a fost alergat de un urs, în apropierea unei păduri. Oamenii au fugit și au lăsat sicriul

Scene șocante în Mureș! Un cortegiu funerar a fost alergat de un urs, în apropierea unei păduri. Oamenii au fugit și au lăsat sicriul
| Foto: spynews.ro

Mai mulți locuitori din județul Mureș au fost la in pas de tragedie, în timpul unei înmormântări, când s-au întâlnit cu un urs.

O înmormântare a fost la un pas să se termine tragic, după ce un urs și-a făcut apariția în mijlocul oamenilor. A alergat tot cortegiul funerar și a stârnit panică și groază printre oamenii care deja erau îndurerați. Aceștia au părăsit locul imediat, având în vedere comportamentul agresiv al ursului.

Incidentul s-a petrecut în localitatea Bordoșiu, în urmă cu puțin timp. Mai multe persoane s-au adunat la o înmormântare, situată lângă o pădure. Din cauza zgomotelor, un urs a simțit prezența oamenilor acolo. Nu mult a durat, că ursul a ajuns printre ei și a stârnit panică și groază.

Participanții la înmormântare au încercat să îl alunge, însă pe măsură ce încercau mai mult, acesta devenea din ce în ce mai agresiv. Din acest motiv, au decis să își salveze fiecare viața și au plecat de la înmormântare.

Cu toții au trăit clipe îngrozitoare, căci nu știau dacă vor supraviețui sau nu. Mai mult de 70 de persoane ar fi putut să devină victimele ursului, dacă acesta nu părăsea locul.

După ce s-a apropiat de oameni și a fost la un pas să îi atace, ursul a plecat brusc înapoi în pădure. Oamenii care au mai rămas la înmormântare au putut să continue slujba, deși au fost îngroziți și agitați de tot ceea ce s-a întâmplat, potrivit spynews.ro.

Comenteaza