Cum i-a țepuit un tânăr pe polițiști. În loc de droguri, ei au găsit dulciuri cu căpșuni

Cum i-a țepuit un tânăr pe polițiști. În loc de droguri, ei au găsit dulciuri cu căpșuni
| Foto: observatornews.ro

Au vrut să se laude cu captura impresionantă de droguri, dar de fapt au prins doar compoziție pentru dulciuri de căpșuni.

Și asta pentru că reușita lor s-a dovedit a fi un eșec, iar ei nu au reușit decât să strângă decât niște dulciuri pe bază de căpșuni.

Totul a pornit după ce, miercuri, polițiștii din Paris au postat pe Twitter captura uriașă pe care au făcut-o în urma unui raid și a unei investigaţii îndelungate. Oamenii legii susțineau că au capturat ecstasy în caloare de peste un milion de euro. Potrivit anchetatorilor, drogurile ar fi fost distribuite la petreceri clandestine.

Doar că în urma testelor chimice s-a dovedit că aceștia au capturat doar niște dulciuri. Conform procurorului din surburbia pariziană Sain-Ouen, captura poliţiştilor constă într-o „pudră neutră, fără nicio legătură cu narcoticele ori cu substanţele otrăvitoare”.

Surse din anchetă susțin că, de fapt, prafurile erau dulciuri fărâmiţate cu gust de căpşuni, de tipul celor produse de compania germană Haribo. Cu toate acesta, un suspect a fost reţinut.

Oamenii legii descoperise în apartamentul său aparate de tipul celor utilizate pentru producerea capsulelor de ecstasy, potrivit observatornews.ro.

Comenteaza