Ce s-a întâmplat după moartea Reginei Elisabeta a II-a. O SOSIE ar fi apărut și ar fi făcut un gest incredibil

Ce s-a întâmplat după moartea Reginei Elisabeta a II-a. O SOSIE ar fi apărut și ar fi făcut un gest incredibil

Regina Elisabeta a II-a a murit la vârsta de 96 de ani, la Castelul Balmoral din Scoția.

Sosia acesteia, Mary Reynolds, în vârstă de 89 de ani, a luat o decizie, oarecum firească, după moartea suveranei.

Puțini sunt cei care cunoșteau faptul că Regina Elisabeta a II-a avea o sosie declarată oficială „sosia Reginei” în 1988. Este vorba despre Mary Reynolds, o femeie în vârstă de 89 de ani, din Epping, Essex. Prima asociere de imagine a fost făcută cu multă vreme în urmă, pe când Mary avea doar 17 ani. Asemănarea izbitoare cu cel mai longeviv monarh din istoria Marii Britanii, a făcut ca Mary Reynolds să aibă numeroase apariții în filme, dar și în emisiuni televizate.

Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață la vârsta de 96 de ani, în data de 8 septembrie 2022. Suverana britanică a murit la Castelul Balmoral din Scoția. După anunțul decesului celui mai longeviv monarh din istoria Marii Britanii, Familia Regală trebuie să respecte regulile și să proclame noul Rege. În acest sens, în cursul zilei de 10 septembrie, Charles al III-lea a devenit Rege.

Femeia în vârstă de 89 de ani, care a fost declarată oficial sosia Reginei Elisabeta a II-a, are o colecție impresionantă de ținute regale. Nu de puține ori aceasta a declarat faptul că se simte norocoasă ca sosie a Reginei. Însă, după ce suverana a trecut în neființă, Mary Reynolds a anunțat că își retrage titlul, după 34 de ani, pur și simplu din respect. O televiziune din Rusia a rugat-o pe Reynolds să îmbrace, pentru ultima oară, costumul de regină, însă aceasta a mărturisit că singura rochie pe care o va mai îmbrăca va fi cea neagră, în semn de doliu.

”Era o persoană care avea atâta lumină și era o persoană foarte iubită și prietenă cu toată lumea. Se simțea ca și cum făcea parte din familie, aproape. Oriunde te-ai fi dus în lume, era Regina, nu regina Elisabeta, nu regina Angliei, era Regina. Nu va mai fi niciodată cineva ca ea”, a mărturisit sosia Reginei Elisabeta a II-a, arată cancan.ro.

Comenteaza