CAZ REVOLTĂTOR! Un bătrân bolnav de cancer, lăsat ore-n şir sub ploaie

CAZ REVOLTĂTOR! Un bătrân bolnav de cancer, lăsat ore-n şir sub ploaie

Un bătrân bolnav de cancer a fost lăsat în mijlocul străzii, în ploaie, să aștepte ambulanța.

Un bătrân bolnav de cancer din Marea Britanie a fost lăsat ore întregi să aștepte o ambulanță în ploaie. Cazul său este unul revoltător, mai ales că locuința sa este situată în apropierea unui spital.

Keith Royles, în vârstă de 85 de ani, și-a fracturat șoldul în timp ce tăia gazonul.

Bătrânul, care este bolnav de cancer în fază terminală, a declarat că a așteptat o ambulanță timp de șapte ore. Bărbatul locuiește în apropierea unui spitalului local din Bodelwyddan, Denbighshire, Țara Galilor.

Deși locuința bătrânului este situată foarte aproape de unitatea medicală, paramedicii nu au ajuns în timp util la fața locului. Familia bărbatului a explicat întreaga situație.

Bărbatul de 85 de ani a fost nevoit să aștepte în ploaie, pe veranda casei sale. În acest timp, membrii familiei sale au încercat să-l adăpostească.

“Am sunat la ambulanță și ni s-a spus că va fi o așteptare între patru și șapte ore pentru o ambulanță. 

Am sunat de mai multe ori, iar sora mea a încercat chiar să cheme o ambulanță, dar au spus că nu ne pot ajuta.”, a declarat Tina, fiica lui Keith Royles, potrivit express.co.uk.

Atunci când, în sfârșit paramedicii au ajuns, li s-a spus să-l ducă pe bătrân la un alt spital, situat în Bangor, la mai bine de 50 de kilometri depărtare. Cel din apropierea casei lui era “prea ocupat”.

Fiica domnului Royles a declarat că familia a reușit să negocieze cu cei de la spitalul din apropierea locuinței sale. Aceasta nu dă vina pe personalul spitalului, ci pe întregul sistem, potrivit fanatik.ro.

Etichete
Comenteaza