Cadavrele a două adolescente, descoperite pe un câmp. Tinerele erau legate de mâini și de picioare cu propriile haine

Cadavrele a două adolescente, descoperite pe un câmp. Tinerele erau legate de mâini și de picioare cu propriile haine

Mister în jurul morții a două adolescente din India. Tinerele au fost găsite decedate pe un câmp din apropierea casei, în nordul statului asiatic. 

Oamenii legii cred că ar fi fost otrăvite. De asemenea, în același loc a mai fost descoperită o altă tânără, în stare de inconștiență. 

Cadavrele a două tinere Dalit, cea mai mică castă din India, au fost găsite decedate la ferma familiei lor din statul Uttar Pradesh, în nordul Indiei. În același loc a mai fost descoperită și o altă tânără de 17 ani, în stare de inconștiență. Adolescenta a fost transportată la spital, potrivit BBC.

 Potrivit oamenilor legii, fetele de 16 și 17 ani erau surori, iar adolescenta de 13 ani era verișoara lor. Cele trei au fost găsite legate de mâini și de picioare cu propriile haine.

Adolescentele plecaseră, miercuri după-amiază, pentru a aduna hrană pentru vite. Când nu s-au întors la ora stabilită, familia a plecat în căutarea lor, potrivit observatornews.ro.

Un ofițer de poliție a declarat că fetele ar fi putut muri otrăvite.

“În jurul gurii aveau o substanță albă, iar medicii au declarat că există simptome de otrăvire”, a anunțat superintendentul Sureshrao A Kulkarni.

India se confruntă cu un val de acte de violență împotriva femeilor și în ciuda protestelor, nu există niciun semn că aceste crime s-ar diminua.

 

Comenteaza