Apariție incendiară! În ce ipostaze a fost văzută resupusa amantă a lui Vladimir Putin de la declanșarea războiului

Apariție incendiară! În ce ipostaze a fost văzută resupusa amantă a lui Vladimir Putin de la declanșarea războiului

Alina Kabaeva este presupusa iubită a lui Vladimir Putin. Aceasta a avut prima apariție publică de la declanșarea războiului din Ucraina.

Alina Kabaeva, multiplă campioană mondială și europeană la gimnastică ritmică, inclusiv medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de la Atena, ar avea o relație cu Vladimir Putin. Legătura dintre cei doi a fost dezbătută pe larg în presa internațională, care speculează că ar avea împreună 4 copii. 

Din momentul declanșării invaziei Rusiei pe teritoriul Ucrainei, Kabaeva a fost de negăsit. Până în urmă cu câteva zile, când a participat la un eveniment organizat în VTB Arena din Moscova.

Imaginile cu ea au fost postate de Ekaterina Sirotina, antrenoarea echipei naționale de juniori de gimnastică ritmică: „Prima zi de repetiție cu Alina”.

La jumătatea lunii martie, activiștii au creat o petiție către autoritățile elvețiene pentru a o expulza din țară pe presupusa iubită a lui Vladimir Putin (69 de ani), fosta mare sportivă Alina Kabaeva (38). Totul ca urmare a invaziei din Ucraina.

Conform presei internaționale, Putin o „ascunde” pe Kabaeva în Elveția, alături de cei 4 copii ai lor. Kabaeva este o fostă gimnastă medaliată cu aur olimpic și ar avea o relație veche cu dictatorul Rusiei. Cei doi nu au confirmat niciodată zvonurile! Putin a evitat întotdeauna să discute despre viața personală, potrivit gsp.ro.

Comenteaza