Anunț TULBURĂTOR! Ce are de gând să facă Putin mâine, 4 martie! Decizia care va schimba TOTUL!

Anunț TULBURĂTOR! Ce are de gând să facă Putin mâine, 4 martie! Decizia care va schimba TOTUL!

Vladimir Putin urmează să decreteze stare de urgență în Federația Rusă, începând din 4 martie.

”Aceasta sunt datele serviciilor noastre de informații ale noastre că, din 4 martie, Federația Rusă are dorința de a impune cu adevărat legea marțială în țara sa. Vreau să văd cum vor reacționa orașele Moscova, Sankt Petersburg și alte orașe la această măsură, unde sunt mult mai mulți intelectuali care înțeleg ce se întâmplă în Rusia. Nu înțeleg de ce face asta”, a declarat Aleksey Danilov.

Rusia a fosta sanționată. Reprezentanții statelor membre la Bruxelles au decis marți, 1 martie, să interzică difuzarea pe teritoriul UE a media de stat ruse RT şi Sputnik. De asemenea, a fost decisă și excluderea anumitor bănci ruse din sistemul internațional de plăţi SWIFT, potrivit informațiilor transmise de președinția franceză a UE.

Totodată, UEFA a mutat finala Ligii Campionilor de la Sankt Petersburg la Paris și, în același timp, a pus capăt parteneriatului de 34 de milioane de lire sterline pe sezon cu compania energetică rusă de stat Gazprom. De asemenea, forul de conducere al fotbalului european a interzis echipelor rusești să participe la competițiile de club, potrivit cancan.ro.

Comenteaza