Adele, îndrăgita artistă, a slăbit 44 de kg. Acum, la 33 de ani, arată mai bine ca niciodată

Adele, îndrăgita artistă, a slăbit 44 de kg. Acum, la 33 de ani, arată mai bine ca niciodată

Adele a reușit să slăbească 44 de kg, după ce a început o călătorie cu sinele interior. Acum, artista arată mai bine ca niciodată, la vârsta de 33 de ani. 

 Adele a ajuns din nou în atenţia publicului datorită fizicului de invidiat la cei 33 de ani ai săi.

Vedeta a publicat mai multe fotografii pe contul său de socializare lăsându-i pe fani complet şocaţi... într-un mod pozitiv.

Admiratorii au aplaudat schimbarea făcută, lăsându-i mii de comentarii de laudă.

Nu este însă prima oară când Adele îşi surprinde fanii cu aspectul său fizic.

Cântăreaţa i-a lăsat muţi de uimire pe susţinători când a postat o fotografie fără machiaj pentru a promova noul album vizual al lui Beyonce, Black is King.

A fost pentru prima dată după mult timp când artista s-a afişat public, arătând complet diferit.

Numai când priveşti în urmă, în 2008, poţi vedea transformarea uimitoare şi rezultatele incredibile ale celei care a devenit un fenoment mondial datorită talentului său vocal.

Adele, îndrăgta artistă, a slăbit 44 de kg. Acum, la 33 de ani, arată mai bine ca niciodată

Chiar dacă Adele postează foarte rar pe reţelele de socializare, prietenii şi familia nu au ratat ocazia să se fotografieze alături de ea, mai ales cu ocazia sărbătoriri zilei sale de naştere.

Single-ul de debut al Adelei, intitulat „Hometown Glory”, a fost lansat în 2007 ca parte a albumului ei 19. Totuşi, prima melodie din care a făcut parte a fost „Be Divine” de Ricsta, care a fost scrisă de Adele și a apărut în 2006.

Este o piesă electronică, completată de vocea lină și plină de suflet a lui Adele, potrivit Mirror.

A urmat single-ul „Chasing Pavements” care a propulsat-o uşor uşor printre greii industriei muzicale, dar a devenit cunoscută la nivel mondial după piesa „Someone Like You”.

A continuat să fie ea însăşi, fără scuze pentru cum arată sau cum se comportă, având întotdeauna o atitudine fermă, câştigând sute de mii de admiratori care i-au umplit sălile de spectacol şi au urcat-o în topuri.

A înflori complet într-o femeie plină de încredere după despărţirea fostului soţ, Simon Konecki în 2019, cu care are un băiat, Angelo.

Cei apropiaţi au spus că artista şi-a dorit să facă o schimbare în ceea ce priveşte aspectul său fzic atunci când a devenit din nou singură, moment în care a început un regim destul de strict, completat cu mult antrenament.

Se simte însă excelent, iar zâmbetul sclipitor nu poate decât să îi bucure pe fani, potrivit observatornews.ro.

Comenteaza