Accident îngrozitor la bungee jumping! O fată a murit după ce a căzut în gol

Accident îngrozitor la bungee jumping! O fată a murit după ce a căzut în gol
| Foto: wowbiz.ro

O tânără și iubitul ei au plecat într-o nouă aventură la bungee jumping. Din păcate, nu totul a mers conform planului.

Femeia a căzut 45 de metri în gol și nu a avut nicio șansă. Echipajul medical care a venit la fața locului nu a mai putut face nimic pentru ea, ci doar să-i declare decesul.  

Yecenia Morales, în vârstă de 25 de ani, a înțeles greșit semnalele personalului. Ea trebuia, de fapt, să sară după iubitul ei, care era deja echipat corespunzător, însă, din neatenți și din cauza emoțiilor a crezut că semnalul este pentru ea.

Din nefericire, la momentul la care a sărit, tânăra nu avea coarda atașată de glezne. Astfel, ea a căzut de la o întâțime de 45 de metri, în gol, de pe viaductul Amaga, în nordul Columbiei.

„A făcut o confuzie. Semnalul era pentru prietenul ei să sară, pentru că el avea deja ataşat echipamentul de securitate. Ea avea doar hamul, aşa că s-a zăpăcit şi s-a grăbit", a declarat Gustavo Guzmán, primarul municipalităţii Fredonia.

Iubitul ei a fost primul care a ajuns la ea și i-a acordat primul ajutor. De asemenea, la fața locului s-a deplasat și un echipaj de pompieri care, însă, nu a mai putut face nimic pentru a o salva, ci doar i-au declarat decesul.

Medicii de la spitalul la care a fost transportat trupul neînsuflețit el Yeceniei Morales au dezvăluit că tânăra ar fi murit, de fapt, înainte de impactul cu solul. Se pare că femeia s-a speriat enorm de tare și a făcut un atact de cord chiar înainte de a atinge pământul.

Oamenii legii au demarat mai multe investigații, după ce au aflat că sunt mai multe companii care ofereau servicii de bungee jumping, însă fără a deține autorizație de funcționare, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza