A fost găsită moartă. Informația șocantă a momentului

A fost găsită moartă. Informația șocantă a momentului
| Foto: observatornews.ro

O femeie a fost descoperită moartă în pădure, la o săptămână după ce a fost dată dispărută de acasă. 

Chelsea Allen are 31 de ani. Ea a fost găsită moartă într-o pădure din Anglia. Cadavrul tinerei a fost supus autopsiei, iar apropiații așteaptă cu sufletul la gură rezultatele.

Femeia a fost dată dispărută în urmă cu o săptămână, după ce ar fi plecat de acasă noaptea, la ora 03.00, fără telefon și bani. 

Nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu ea. Chelsea a fost găsită moartă într-o pădure. Tânăra ar fi plecat de acasă în jurul orei 03.00 dimineața, pe data de 26 iunie, iar de atunci nu a mai fost văzută de nimeni în viață. 

Poliția a început să o caute pe tânără după ce a fost dată dispărută. Oamenii legii au mers în misiune alături de câini de mirosuri, un echipaj montan de salvare, dar și cu drone. Aceștia au descoperit un cadavru într-o pădure, în apropiere de Helmsley.

În prezent, polițiștii au anunțat că identitatea persoanei nu a fost confirmată în mod oficial, dar specialiștii sunt de părere că este vorba despre Chelsea Allen.

„Identificarea oficială nu a fost confirmată în acest stadiu, dar ofițerii cred că acest cadavru al lui Chelsea”, a anunțat purtătorul de cuvânt al poliției.

Specialiștii efectuează autopsia cadavrului pentru a afla adevărul. Familia fetei așteaptă rezultatele cu sufletul la gură. Apropiații sunt devastați de durere, mai ales pentru că sperau că femeia va fi găsită, în cele din urmă, în viață, potrivit stirilekanald.ro

Comenteaza