A fost găsit mort în Grecia. O nouă tragedie îndoliază România...

A fost găsit mort în Grecia. O nouă tragedie îndoliază România...

Un tânăr român de 25 de ani care se afla în Lefkada, a dispărut, la un moment dat, în apele agitate ale mării.

Românul de 25 de ani, care a dispărut în apele mării din Lefkada, duminică, 10 iulie, a fost găsit mort.

„În continuarea informațiilor transmise de Ministerul Afacerilor Externe (MAE) cu privire la dispariția, la data de 10 iulie 2022, a unui cetățean român în Lefkada, Republica Elenă, MAE precizează că, în după-amiaza zilei de 14 iulie 2022, Ambasada României la Atena a fost notificată telefonic de către autoritățile elene cu privire la identificarea, în largul coastelor insulei, a trupului neînsuflețit al cetățeanului român, spune MAE. 

Membrii familiei tânărului au ajutat la identificarea acestuia.

„Ambasada României la Atena continuă dialogul cu autoritățile elene și cu familia cetățeanului român și va acorda asistență consulară pentru îndeplinirea procedurilor legale necesare în vederea repatrierii trupului neînsuflețit România”, mai spune MAE.

Radu Dinu, în vârstă de 25 de ani, a fost căutat timp de cinci zile de către echipajele de salvare în Marea Egee, însă abia acum au reușit să găsească trupul neînsuflețit al tânărului, potrivit stirilekanald.ro.

Băiatul ar fi intrat în apă, deși erau valuri foarte mari, s-a scufundat şi nu mai ieşit la suprafaţă. Prietenii lui nu l-au mai văzut, au început să-l caute în toată zona, dar nu l-au găsit şi au alertat autorităţile.

La fața locului au fost chemați de urgență salvamari dintr-o altă zonă, deoarece acolo unde a avut loc tragedia nu există serviciul de salvamari, iar plaja nu este amenajată, fiind una sălbatică.

Comenteaza