Un tânăr a fost în comă 10 luni și a fost infectat de două ori cu noul coronavirus

Un tânăr a fost în comă 10 luni și a fost infectat de două ori cu noul coronavirus
| Foto: Hotnews.ro

Un adolescent care a ieșit dintr-o comă de 10 luni nu știe nimic despre pandemia de COVID-19 deși a contractat de două ori coronavirusul.

Joseph Flavill, în vârstă de 19 ani, a fost lovit de o mașină în data de 1 martie a anului trecut, cu trei luni înainte de intrarea în vigoare a carantinei la nivel național în Marea Britanie și cu 10 zile înainte ca OMS să declare răspândirea la nivel mondial a SARS-CoV-2 pandemie. 

Acesta a fost în comă după accident din cauza unui traumatism cerebral însă a început să își revină gradual și să răspundă celor din jurul său. 

"Nici nu știu cu ce să încep. Dacă în urmă cu un an cineva mi-ar fi spus ce se va întâmpla în cursul ultimului an nu cred că l-aș fi crezut. N-am idee despre cum va ajunge Joseph să înțeleagă prin ceea ce am trecut cu toții", a declarat mătușa băiatului, Sally Flaviil. 

Aceasta a relatat că familia băiatului a încercat să îi explice printr-un apel video că nu pot să fie alături de el în persoană din cauza restricțiilor anti-COVID-19 însă că nu au încercat deocamdată să îi povestească despre amploarea pandemiei. 

Adolescentul a început să își miște membrele când medicii îi solicită acest lucru și că a început să interacționeze cu familia și prietenii săi prin clipiri și zâmbete.  

Joseph a contractat coronavirusul de două ori în timpul convalescenței sale dar s-a vindecat de fiecare dată, potrivit hotnews.ro

Etichete
Comenteaza