Detalii intime au ieșit la iveală. Cum reușesc să facă amor siamezele

Detalii intime au ieșit la iveală. Cum reușesc să facă amor siamezele
| Foto: ziareonline.ro

Gemenii siamezi se află într-o situație delicată atunci când vina vorba de viața lor intimă.

E clar că nu este loc de rușine aici, nu dacă vrei să te bucuri de o viață sexuală ca toată lumea. Dar cu toți acești factori speciali de considerat, cum fac siamezii amor?

Ei bine, pentru a răspunde, trebuie să vorbim despre cele două tipuri de siamezi.

Există gemeni care au fiecare organele sale genitale. În această situație, sexul arată ca pentru toată lumea, doar că este ceva mai, să zicem, public.

Eng și Chang Bunker, doi siamezi celebri, au avut amândoi soții, cu care întrețineau și relații intime. Totul se întâmpla cu celălalt cuplu prezent în cameră, ceea ce a creat și o legătură intimă între cei patru, potrivit Rebel Circus.

Alți siamezi, însă, nu sunt atât de norocoși. Abby și Brittany Hensel, de exemplu, împart organele genitale, iar felul în care se desfășoară activitatea sexuală rămâne un oarecare mister. Asta pentru că nimeni nu vrea să vorbească despre asta.

Însă, susține o expertă, studiile au ajuns la anumite concluzii. Este de dezbătut dacă celălalt geamăn simte ce simte celălalt în timpul sexului. Asta pentru că nervii, mușchii și hormonii au un impact uriaș în a decide cine ce simte.

Mai mult, este chiar foarte puțin probabil ca gemenii siamezi să caute relații intime, în primul rând. „Din cercetările mele, am ajuns la concluzia că siamezii nu simt la fel de mult nevoia de intimitate sexuală. Şi nu pentru că nu ar găsi un partener, ci pentru că majoritatea văd doar partea romantică a intimităţii din cuplu. Pentru ei, intimitatea înseamnă afecţiunea unui suflet pereche”, a explicat Alice Dregar, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza