Vestea șocantă pentru toată România! A murit într-un cumplit accident

Vestea șocantă pentru toată România! A murit într-un cumplit accident

O accident grav a avut loc pe un drum din județul Suceava, duminică noapte, unde un tânăr de 21 de ani și-a pierdut viața.

Tânărul nu a mai avut nicio șansă, după ce maşina pe care o conducea s-a răsturnat de mai multe ori şi a ajuns într-un şanţ.

În urma impactului extrem de puternic, şoferul, care nu purta centură de siguranţă, a fost aruncat din autoturism. Salvatorii ajunși la fața locului l-au găsit pe tânăr în stop cardio-respirator. 

În ciuda manevrelor de resuscitare, au fost nevoiţi să declare decesul. Poliţiştii au deschis un dosar penal şi încearcă să afle cum s-a produs accidentul. 

Șoferul de ocazie din Buzău care a lăsat un om infirm pe viață după ce a urcat drogat și fără permis la volan a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Le-a spus anchetatorilor că regretă ce a făcut, dar e prea târziu. Totodată, au apărut imagini de pe camerele de supraveghere care l-au filmat în acțiune înainte să producă accidentul cu poliția pe urme. A făcut plinul la o benzinărie fără să plătească, potrivit stirilekanald.ro.

Comenteaza