Vestea șoc a momentului în România: A fost găsit mort prea devreme... S-a sinucis

Vestea șoc a momentului în România: A fost găsit mort prea devreme... S-a sinucis

George, un băiat din Argeș a fost găsit spânzurat în curte de către tatăl său. Drama s-a produs în noaptea de duminică spre luni.

La două zile după acest necaz, o altă tragedie avea să se abată asupra familiei. Bunica a murit și ea de durere când a aflat că și-a pierdut nepotul. Bătrâna îl crescuse pe George de când acesta avea doar 8 ani. 

Cei doi au fost înmormântați împreună, însă de slujbă religioasă a avut parte doar bunica.

Familia nu poate înțelege de ce ar fi recurs George la un asemenea gest. Tânărul nu a lăsat niciun bilet prin care să își justifice gestul, iar dispariția sa lasă loc multor interpretări.

Cunoscuții lui George spun că băiatul ar fi fost amenințat de o familie de etnie rromă, după ce ar fi avut o relație cu o fată din comuna Leordeni. O altă variantă ar fi ca George să fi recurs la gestul extrem din cauza unei decepții în dragoste, potrivit ziarulargesul.ro.

Colegii și prietenii adolescentului sunt și ei în stare de șoc în urma veștii cumplite pe care au aflat-o. Pe rețelele de socializare au fost postate zeci de mesaje în memoria tânărului. 

“Adio, copil bun! Te-ai dus mult prea devreme! Drum lin către ceruri!”; “Nu mai am nimic de spus…Mă doare inima, sincer, m-ai distrus complet! Nu mai am nici pic de putere…ne-ai lăsat pe toți așa…”; “Dumnezeu să te odihnească în pace. Să ai grijă de tine și de sufletul tău, ai plecat mult prea devreme. Te-ai dus într-un loc mai bun unde nu există durere, alături de îngeri!

Cuvintele-s de prisos. Condoleanțe familiei sfâșiate de o așa DURERE”; “Este trist atunci când cineva pe care îl ştii devine cineva pe care îl ştiai. Bunul Dumnezeu să te ierte, suflet bun. Nu te voi uita niciodată, Bubu. Nici nu stiu cum sa încep, nu imi vine să cred cât de repede ai plecat de lângă noi. Erai o persoană atât de minunată. Vei rămâne veșnic în inimile noastre, drum lin spre ceruri, suflet drag!

Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz, potrivit kanald.ro.

Comenteaza