Vestea șoc a momentului în România: A fost găsit fără suflare. Nu a mai putut fi salvat...

Vestea șoc a momentului în România: A fost găsit fără suflare. Nu a mai putut fi salvat...

Un copil de opt ani a murit după ce s-a înecat în râul Someș. Minorul se afla alături de mai mulți prieteni.

Întâmplarea neașteptată a avut loc miercuri seară. Un copil în vârstă de opt ani s-a stins din viață, după ce s-a înecat în râu. Minorul a ieșit pentru a face baie în apă alături de mai mulți prieteni.

Băiatul s-a înecat după ce a ieșit să înoate alături de prieteni. El ieșise la scăldat pentru a se răcori în aceste zile toride de vară.

Copilul a avut parte de o moarte cumplită. El s-a scăldat și s-a înecat în râul Someș. Inspectoratul pentru Situații de Urgență din Sălaj a precizat că, miercuri seară, Garda de Pompieri Ileanda a fost chemată să intervină pentru a căuta un copil, în vârstă de opt ani, care a dispărut în râul Someş, pe raza localității Fodora.

Conform primelor informații primite de pompieri, copilul de opt ani ar fi intrat în apă cu alţi prieteni de-ai săi, pentru a se scălda, însă nu ar mai fi fost văzut ieşind din râul Someş.

Reprezentanții ISU Sălaj au transmis că minorul a fost găsit, după multe căutări. 

„Au fost executate misiunile de căutare cu ajutorul bărcii pneumatice. A fost solicitat în sprijin un echipaj de scafandri de la ISU Bistriţa Năsăud şi două echipaje din cadrul Secţiei de Pompieri Jibou. În cele din urmă, copilul a fost găsit, a fost extras, iar echipajele medicale au făcut manevrele de resuscitare”, au spus reprezentanții ISU.

Medicii ajunși la fața locului au încercat să îl resusciteze pe băiat pentru a-i salva viața, însă el nu a răspuns manevrelor de resuscitare, potrivit stirilekanald.ro.

Comenteaza