Radu de la „Casa iubirii” a povestit ce s-a întâmplat cu sora lui după ce a fost răpită!

Radu de la „Casa iubirii” a povestit ce s-a întâmplat cu sora lui după ce a fost răpită!
| Foto: wowbiz.ro

Radu de la ”Casa Iubirii” și întreaga lui familie au trecut prin sperietura vieții, după ce sora lui a dispărut.

Întreaga familie a lui Radu de la ”Casa Iubirii” a trecut prin momente extrem de grele, timp de 48 de ore, asta pentru că mezina familiei, Aura Nițu, a dispărut de acasă, fără ca nimeni să știe nimic despre ea. Din fericire, însă, cu toții au putut răsufla ușurați, căci Aura a venit acasă, dar situația pare cu atât mai complicată, asta pentru că minora nu părea într-o stare bună, fiind vizibil afectată de tot ceea ce s-a întâmplat.

Radu a făcut primele declarații în mediul online despre ceea ce s-a întâmplat cu sora lui. Tânărul spune că fata, de 16 ani, a ajuns acasă fără telefon și fără încălțări, explicând și cum a ajuns, de fapt, adolescenta înapoi la locuința familiei.

„Era plânsă din câte am inteles de la sora mea Mihaela. Era foarte plânsă, cu niște ochi roșii, nu știu sigur. Acum o să sun acasă. A venit fără telefon, fără adidași, trebuie sa aflăm cum e treaba. Mulțumim lui Dumnezeu că a scăpat cu bine. Nimeni nu o să scape din chestia asta, nici ăla care a dus-o cu mașina. O să aflu și cine e femeia aia, oricum e o proxenetă, vă dați seama.

Aflu eu tot. Au fost mână în mână toți. Și aia care era cu ea în mașină, care cică îi era prietenă. Era în pericol, da. Nu vă mai puneți încrederea, info pentru copilele de 16 ani, nu vă mai încredeți în oameni de pe Internet, nu vă mai urcați în orice mașină. Poliția s-a sesizat, pentru că poliția a dat-o în urmărire generală pe ea, s-au dus la toți suspecții. 

Ăla care a mințit că nu a dus-o cu mașina, poliția a fost la el acasă, el practic a mințit, el a dus-o în București. El la poliție a dat declarație falsă, iar mie mi-a spus că îi era frică să recunoască.”, a spus Radu, pe internet, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza