Gheorghe Dincă a dezvăluit locul unde s-ar afla Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu!

Gheorghe Dincă a dezvăluit locul unde s-ar afla Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu!
| Foto: wowbiz.ro

Gheorghe Dincă, acuzat de dispariția fetelor din Caracal, a scris pe o foaie unde s-ar afla Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Gheorghe Dincă a oferit primul său interviu liber despre ororile de care este acuzat și pentru care a fost condamnat la 30 de ani de închisoare cu executare. „Monstrul din Caracal” a fost acuzat de omor calificat, trafic de persoane, adăugându-se și alte infracțiuni în ceea ce le privește pe tinerele Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, după ce le-a luat la ocazie. 

Gheorghe Dincă  este de părere în continuare că a fost închis nevinovat și că la mijloc ar fi vorba despre o conspirație a organelor legii, care l-au obligat să ofere anumite declarații, în defavoarea sa, și să-și asume faptele deosebit de grave. Întrebat despre locul în care s-ar afla Alexandra Măceșeanu și Luiza Melencu, acesta a oferit un răspuns prin care îi acuză, de fapt, pe oamenii legii că ascund adevărul pe care el l-a mărturisit încă de la început.

„Păi am scris pe hârtie, întrebați-o pe doamna Hăineală, pe doamna procuror Hăineală, că mi-a interzis, a zis nu mai scrie. Sunt în Turcia, duse de acel netrebnic”, a spus Gheorghe Dincă, direct din închisoare, conform România TV, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza